Hamarosan 8 milliárdan vagyunk ezen a bolygón, mit gondoltok erről?
Amíg ilyen agymenéses ENSZ, meg mindenféle emberi jogok szervezet van, ez nem is fog változni.
Sosem gondoltam volna, hogy a Franciáknál lesz szélső jobboldali párt. Most meg majdnem már azok nyertek.
Értem én, hogy legyünk kedvesek, meg aranyosak az elnyomottakkal, de azért annyira ne.
Ha belegondolunk, az se normális, hogy ez a rengeteg ember tömbhazakba zsufolodik össze, amik elhetetlenek és olyan mint egy állatszallito ketrec. Közben el kell viselni az idióta, zajos szomszédot is...
A normális az lenne, hogy sokkal kevesebb ember, kertes házakban, kis saját eletterrel, jobb körülmények között.
Borzasztó. Még csak nem is kell venni azokat a helyeket ahol tényleg brutális ez a dolog, itthon is meg Európában is hiába csökken meg öregedik a társadalom, bárhová mész azzal szembesülsz, hogy egyszerűen túl sokan vagyunk.
Mindenre túl sok a jelentkező, legyen egy albérlet, egy orvos, parkolás vagy bármi. Semmit sem lehet már régóta normális módon intézni sehol sem anélkül, hogy ne éreznéd, hogy mindenhol emberek vannak.
Ha csak kimennék sétálni a kertek fele vagy elhagyatottabb részekre ott is hiába 10-20 éve szinte senki, most már azt veszem észre állandóan autók mennek, emberek futnak meg bicikliznek stb.
Alig van olyan hely már ahol nem kell odafigyelned, mert bármikor jöhet autó vagy biciklis hiába egy sima földút vagy bármi.
Kivétel persze azok a helyek ahonnét mindenki menekül, de hát annak mindig okai vannak leginkább megélhetési.
Nem csoda, hogy ennyi pszichológiai probléma van országszerte, lassan már ép területek nem lesznek meg normális élettér olyan zsúfoltság van.
Az új házak is egymás seggébe épülnek lószar kertekkel. Társasházakat ne is említsünk teljesen elkeserítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!