Állítólag èn vagyok a Google nál az 5 milliárdadik rá keresö ès nyertem egy telót igaz ez ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 18:46
1/4 anonim válasza:
Az nem lehet. Én vagyok az 5 milliárdodik, és én egy kocsit nyertem.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ez szerintem hamis
2021. ápr. 2. 18:49
3/4 anonim válasza:
Mindig hamis. Soha sehol és semmit nem nyertél addig, amíg te magad nem döntesz úgy, hogy részt veszel egy nyereményjátékon. Egy random felugró ablak csak átverés lesz, általában a telefonszámod megadásával előfizettetnek egy emelt díjas szolgáltatásra, ami addig heti ezres nagyságrendű számlát csinál, míg nem sikerül lemondani azt.
4/4 anonim válasza:
Az ilyenekre Ne kattints rá, pl lehet, hogy valami ilyen, amit feldob, hogy nyertél, lehet, hogy pl létező cég nevében is, de kiírja, hogy nyertél, és nem tudom, van-e olyan, amikor tényleg nyersz; de vigyázz, hogy ne kattints rá, mert lehet, hogy valamelyik vírusos, az adataidat pedig semmiképpen ne add meg ilyen felugró ablakokon, mert lehet, hogy kiadják valakinek , vagy feltörik, vagy akármi, tehát ezeket szerintem inkább Ne nyisd meg. (És egyébként vicces lenne, ha itt most sikerült volna lebeszélni, és tényleg kaptál volna egy telót; de szerintem nem érdemes kockáztatni:D:D Úgyhogy hagyd, mondj le róla.:):)) Meg amúgyis lehet, hogy valami kopott telót küldtek volna el poénból, ha mégis nyertél volna, tehát inkább ne add meg ezeket sehol; tehát ne is kattints rá; szerintem próbáld meg, hogy hagyjad figyelmen kívül; én hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!