Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Külföldi lét, de otthon lévő...

Külföldi lét, de otthon lévő idős szülők. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mit tehet az ember ha idős szülei vannak, akikre már azért rá-rá kell nézegetni sűrűbben, de külföldön él?

Továbbá, ha van 3 testvére akik viszont Magyarországon élnek, és folyton célozgatnak hogy miértnem vagyok otthon és veszem ki a részem ebből?

Mondják ezt úgy, hogy 200.000 forintokat keresnek, én külföldön pedig ennek többszörösét, amiből küldök is haza szüleimnek. Otthon ezt nem tudnám megtenni, de nem baj... Legyek otthon és én is gondoskodjak róluk, mint ők.

Hol van itt az igazság? Kinek van igaza?

2022. nov. 2. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Mi ez a külföld-Magyarország mizéria?

Ha országon belül 200 km-re laknál, akkor se tudnál rájuk nézni.

Ha meg a szlovákiai Párkányban dolgozol, a szüleid meg Esztergomban laknak, akkor akár naponta rájuk tudsz nézni.

2022. nov. 3. 08:16
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Pénzért szerintem tudsz találni olyan embert aki heti párszor el megy a szüleidhez.

Meghirdetsz a környéken egy hirdetést,majd egy hétvégi napon találkozol a számodra szimpatikus emberekkel és megnézed őket személyesen is mennyire tetszik a számodra?

Aztán kitalálod melyik emberkét választod erre a célra és jelezd neki.

Több féle jelentkezőből is lehet választani pl:gondozó, diák,egyetemista, nyugdíjas aki aránylag jó formában van és persze mindenki más.

Láttam olyan hirdetést anno aki a szüleihez keresett ilyen jellegű emberkét.

Beleírod a hirdetésbe mit akarsz?

Pl:heti 2-3x mennyen el a szüleidhez 1-2 órára,beszélgessen velük, mennyen el velük sétálni és bevásárolni, esetleg ha kell valamiben segíteni akkor segítsen ha tud otthon nekik stb...

Írsz egy számodra megfelelő órabért pl legyen 5€ vagy amennyit te gondolsz.

Ez neked is jó lesz, szüleidnek is segítség lesz,testvéreid is talán be fejezik, na meg aki jár a szüleidhez ő is keres pénzt.

2022. nov. 3. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem érdekelne a tesók hisztije és irigysége.
2022. nov. 4. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!