Kartnyák GáborMartin kérdése:
Akik külföldön élnek! Mi hiányzik itthonról legjobban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 23:25
1/14 anonim válasza:
A Túró Rudi, a rendes tejföl és az exem. 😂
2/14 A kérdező kommentje:
Oké.
2021. ápr. 28. 23:49
3/14 anonim válasza:
Mikor külföldön éltem és ritkán (évi 1 alkalom) jártam haza, akkor nekem is a kaja hiányzott.
4/14 anonim válasza:
Abszolút semmi. Ami hiányzott (kolbász, Rudi és egyéb magyar ételek), az már kapható itt is, úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy abszolút semmi nem hiányzik már.
5/14 A kérdező kommentje:
Oké ez meglepett.
2021. ápr. 29. 00:30
6/14 anonim válasza:
Magányos voltam,leginkább a családom,otthon melege.
7/14 A kérdező kommentje:
Na én ilyenek vártam. Nagyon meglepődtem mikor mindenki csak a kaja meg a túró rudi hiányzott. :)
2021. ápr. 29. 02:33
8/14 anonim válasza:
Őszintén szólva én is meglepődtem,de hát minden ember különböző. 🙂
9/14 anonim válasza:
Az emberek, a mentalitas nem. De a budai utcak, a lombos fak a nekem kedves varosi hazakkal. A tucsokciripeles es az illatozo harsfa, ami teljesen kimarad.
Sot, felenk ez a rengeteg bodza sem illatos.
10/14 anonim válasza:
A családom és a magyarországi barátaim hiányoztak, évente csak párszor tudunk találkozni. Mivel hamar beilleszkedtem és lettek barátaim, így ez se ütött annyira erősen. A pár látogatás során betárazok a kedvenc nasaijaimból, egy-két könyvvel és nekem az évekre elég.
Egyébként pedig semmi nem hiányzik. A könnyes búcsúk ellenére életem legszebb napja volt, amikor végre elhagytam az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!