Mit lehet tenni a természetromboló quadosok, motorosok és terepjárósok ellen? Teljesen szétbarmolják az erdőt! Szerintetek ez normális?
Bejönnek a természetvédelmi területre ahova nem szabad nekik! Erdő, natura terület, nemzetipark. Az erdei utakat teljesen tönkreteszik, szándékosan kikaparják, már járhatatlan minden. A zaj is irritáló, bőgetik a motort, zavarják a kirándulókat is akik kikapcsolódni vágynának. Szegény erdei állatokat is teljesen elűzték mostanra az életterükről! Hatalmas füstöt is hagynak, ami bentragad a fák között, hosszú időre! Ráadásul múltkor majdnem elcsaptak egy kisgyerekes anyukát! És gátlástalanúl száguldott tovább, gondolom jót is röhögött magában hogy mekkora móka ez.
Mit lehetne tenni ellenük? Nyíltan tilosban járnak, és teljesen lelakták a környéket! Másokat is zavar, előbb utóbb tettlegességig fog fajulni a helyzet. Nincs ennek valami más megoldása esetleg?
Miket írkáltol ide?? Akkor hol motorozanak ??? Mivel a cross motrokat nem lehet forgalomba hozni...
Csak erdőbe lehet vele menni..
Hidd el minden cross motros örülne ha forgalomba is tudnának motorozni.. nekem van egy crocc 125ccm gyerek motrom és én forgalomba használom de én nagyon kicsi városba lakok. És hál istennek még nem láttak meg a rendörök. Itt nálunk is van erdő de én az özikék miatt nem megyek oda motorozni mert nem akarom hogy meg ijedjenek. Nem is értem azt hogy ha egy kis cross motora nem kell jogosítvány akkor mért nem lehet forgalomba hozni tiszta hülyeség. Én forgalomba használom. Gyermek motor 12évestöl ajánlott mit tudnának tenni a rendörök egy gyermek motorral
"Akkor hol motorozanak ???"
Ez elég cigányos "jáááj hát hol égessem ákkor a szemetet" érvelés.
"Csak erdőbe lehet vele menni.."
Ott sem lehet, hiszen törvényileg is tiltva van, akit elkapnak azt jobban megcseszik mint azt aki közforgalomban emberek között megy.
Amugy magyar vagyok. De semmi bajom a cigányokkal. Azokkal akik nem szemtelenek.
Csak nekem ijen a stilusom mult héten töltötem a 16.születés napomat. Addig vergödtem míg nem kaptam egy crosst 🤣🤣🤣🤣🤣
"Erdőbe lehet crossozni azért nem büntetnek meg."
Nem lehet. Tök egyszerű a történet, mert kvázi kétféle út van. A közlekedés számára nyitott, ahol a KRESZ szabályai érvényesek és nem vehetsz részt rendszám nélküli motorral a forgalomban.
Illetve a közlekedéstől elzárt magánutak, amik az erdőben az erdészethez tartoznak ennek megfelelő jogszabályok és korlátozások vonatkoznak rá.
Nyilván amíg a 16 éves proli addig lát, hogy "ázé vettem hogy hásználjám" addig sajnos nincs miről beszélni.
Nálunk nincs napi jegy ár akár ki motorozhat a cross pályán már mint van kezdöknek is pálya meg nagy pálya is de oda csak a nagy crossoszok járnak... és nem ez volt a kérdésem. Ugy utálom hogy kérdezek valamkt és baromságokat irkálnak...
Meg mi az hogy ja hogy ahoz meg kell venni a napijegyet???. Miröl beszélsz...
Nem is értem.
Az volt a kérdés még egyszer gyengébbek tul okosok kedvé ért. Mit mondana nekem a rendőr !!!!! Ha meg álítana így már érted???? Istenem
Napijegy ijeneket irksz meg elkel vinni oda a motrot hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!