Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem lehet az emberektől...

Miért nem lehet az emberektől semmit kérdezni?

Figyelt kérdés
Én elég sokat kérdezek másoktól, az a baj hogy eléggé a kérdésekre épül a kommunikációm, főleg kérdezgetni szoktam ha írok valakinek vagy ha beszélek valakivel. De semmit se lehet megkérdezni másoktól. Zavarja őket minden valamiért. Pl. egy ilyen kérdéssel mi a baj, hogy hogy érezné magát, ha éjjel egyedül eltévedne egy nagyobb erdőben, meg fel tudná-e találni magát, ki tudna-e találni? Ilyeneket miért nem lehet kérdezni a másiktól? (Olyantól akit nem annyira ismerek, alig beszéltünk még)
2022. nov. 1. 03:56
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Má'megint te?! Már oviban se szerette senki sem az ilyen kérdéseket, talán a bölcsiben kéne próbálkoznod....
2022. nov. 1. 04:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor is leírtuk neked, hogy a fárasztó kérdéseiddel inkább maradj magadnak, szerintem mindenki jobban jár.
2022. nov. 1. 04:53
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert sokak már el vannak cigányosodva azért .
2022. nov. 1. 05:58
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Minden kérdésnek megvan a maga ideje és rendje.

Előbb az alapkérdéseket kellene tisztázni és azokkal megalkotni a kapcsolati szerződést. Ha az megköttetett, akkor utána lehet efféle lightosabb keresztkérdéseket feltenni...

Mindettől függetlenül a valóéletben ha valakinek valaki nem jön be és nincs is közvetlen érdeke a kommunikációhoz, akkor igencsak introvertáltak az emberek, mióta létezik az okostelefon és a közösségi (és chat) oldalak. Lesarkítva mondom: lassan az emberi evolúció el fogja tüntetni a testünkről a szánkat, mert sokak beszédre egyáltalán nem használják (az energiabevitelre pedig a természet fog találni más módot).

2022. nov. 1. 07:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem fárasztó hülyeségeket kellene kérdezned.
2022. nov. 1. 07:20
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

A 4#-es jól mondja.

Ezek mellett a stílus, a tartalom is sokat számít.

2022. nov. 1. 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"lassan az emberi evolúció el fogja tüntetni a testünkről a szánkat, mert sokak beszédre egyáltalán nem használják (az energiabevitelre pedig a természet fog találni más módot)."

Szerintem ebben az esetben, csak a HANGSZÁLAINK fognak visszafejlődni.

2022. nov. 1. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!