Csakis én találom kínosnak a vegán tüntetőket?
Figyelt kérdés
Láttam, ahogy Amerikában a tüntetők egy boltban öntik ki a padlóra a sok tejet. Láttam, hogy egy vegán csak úgy bement egy étterembe, és megkérdezte, hogy van e sült csirke. A pincér azt mondta, hogy igen persze. A vegán rendelt egy combot, majd megfogta és a pincér arcába hajította, a forró szósszal együtt. A normál vegánokkal nincs semmi bajom, de ez felháborító!!2022. okt. 29. 15:01
11/12 anonim válasza:
Nekem van egy elméletem, hogy Amerikában lehet összefüggés a gyerekek, tinédzserek rutinszerű ellátása pszichiátriai gyógyszerekkel, és a szélsőséges viselkedésű emberek ilyen akciói, (+ fegyveres ámokfutások) között.
12/12 anonim válasza:
Én írtam a vegán ellenes mókus fejet leharapós tüntetőről a kommentet. Ez kit botránkoztatott meg és miért hogy ki kellett moderálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!