Segítség!Megfenyegetett volt kollegám hogy erőszakot követ el rajtam és elfog.Hogy éljem túl majd az okozott lelki sebeket?
Figyelt kérdés
Nagyon félek bántani fog.Csak szórakozásból hecceltem és komolyan vette.2022. okt. 29. 00:23
1/9 anonim válasza:
Ilyenkor fel kell jelenteni hogy megfenyegetett reged esetleg tanacsot kerni hogy mit tudsz tenni. Es akkor mar rendorseg kezeben lesz az ugy, ha esetleg megtortenik a dolog egyszerubb lesz az utana valo rendori intezkedes
2/9 anonim válasza:
Honnan tudod h meg is teszi?
Istenem...
3/9 anonim válasza:
A feljelentéssel konkrétan nullát érsz el. Rendőrnek tanulok már egy ideje, és tudom, hogy nem fognak addig semmi lényegesebbet csinálni ameddig nem történik valami. Szóbeli bántalmazás, vedd fel hangrögzitőre amikor ilyen dolgokat mond vagy legalább is próbáld meg elérni hogy mondja el még egyszer. Az is jó ha ilyenek ír, hála az égnek annak is van nyoma. Mond meg az illetőnek hogyha nem áll le kénytelen leszel feljelenteni, de ezt csak azután mond miután már van bizonyitékod az elhangzottakról. Ha nem áll le, akkor látogasd meg a Rendőrséget.
4/9 anonim válasza:
Feküdj le éve önként, ha már heccelted. Így nem lesz erőszak!
5/9 anonim válasza:
Mit jelent pontosan az hogy szórakozásból heccelted? Mivel bántalmaztad szóban?
6/9 A kérdező kommentje:
Zaklatott hogy küldjek képet,videót mert hogy szerelmes lett belém de én nem akartam küldeni,majd elegem lett és mondtam hogy ott az anyja attól kérje persze nem komolyan mondtam.Majd rákezdtem a többi női családtagjára és akkor írta meg hogy elfog és keményen megfog erőszakolni..A munkahelyen többször megütött mikor senki nem volt ott egy eldugott helyiségben.
2022. okt. 29. 06:37
7/9 anonim válasza:
Akkor testi sértés... feljelentés...
Te meg legközelebb az agyaddal gondolkozz, és mielőtt hülyeségeket csinálnál, gondold végig a következményeket. Tudom, menő és vicces így és meg vagy szeppenve, amikor kicsúszik a kezedből az irányítás.
Talán nem is baj, hogy ez történt eddig, kicsit észhez térsz.
A fizikai erőszak és a zsarolás megint más. Egy az egyben mondd el, hogy jogi következményei lesznek.
8/9 anonim válasza:
7-es, miben hibázott a kérdező? Mert máskor meg azt mondjátok, az ilyet határozottan el kell küldeni. Te is erőszakolgatsz nőket?
9/9 anonim válasza:
8: Talán nem kellett volna burkoltan az édesanyjával, húgával stb folytatott szexre utalgatnia. Ki mit főzött, egye meg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!