Hogyan veszitsem el a szuzessegem ferfikent?
Figyelt kérdés
Sokaig nem voltam egy szepseg, ez miatt nem is erdekeltem a lanyokat. Nagyon sokat kezdtem foglalkozni a kulsommel, haj, arc, test, mindenen valtoztattam, szerintem jol nezek ki. Ugyanakkor szuz vagyok es ez gatol abban, hogy kezdemenyezzek barmilyen lanynal mert lejaratnam magam csak, ha megtudna, hogy szuz vagyok. Pedig sokszor latom, hogy lanyok neznek meg van hogy pl munkahelyen mindig odaall mellem egy lany, aki egesz jol nezki de beszelgetest is felek valamiert kezdemenyezni vele. Gát van bennem, ami miatt folyamatosan nehezemre esik nyitni felejuk. Ha pl haverjaimmal is vagyok, akkor addig jar a pofam mig nincs a kozelben egy lany, akkor valamiert alig merek megszolalni, stresszes leszek meg minden aztan inkabb csendben maradok vagy arrebb megyek, pedig nagyon vagynek mar egy kapcsolatra, meg hat a szuzessegemet is nagyon szivesen elveszitenem, de igy keptelenseg. Otletek? 22/F2022. okt. 27. 17:06
1/8 A kérdező kommentje:
Marmint, ha haverjaimmal vagyok, akkor halgatok el, ha ott van egy lany a kozelben, ha nem volt esetleg ertheto amit irtam.
2022. okt. 27. 17:07
3/8 A kérdező kommentje:
Na igen ez amire amugy ki akartam terni csak elfelejtettem. Sokat gondolkoztam ezen, de valamiert nem szeretnem, hogy az elso alkalom egy fizetett semmi legyen, aki csak azert fekszik le velem mert fizetek neki, nem azert mert esetleg szeretnu is velem lenni.
2022. okt. 27. 17:11
4/8 anonim válasza:
Szerzel egy barátnőt,aki tetszik.
Megesik...
Nekem ott kezdődnek a bajok,hogy olyat akarok aki szintén szűz.
Egy év van közöttünk,én is férfi vagyok.
Nekem volt barátnőm,de más gondok is adódtak.
Ő készen állt,nekem is így kellett volna csak szégyellem a méretem.
Elmaradt...
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem a mereteimmel nincs bajom, egyszeruen csak nem merek veluk beszelgetni, nagyon stresszbe jovok, hulyesegeket mondok meg van hogy leblokkolok, nagyon rossz. De az sem lehet kellemes ami veled van.
2022. okt. 27. 17:15
6/8 anonim válasza:
Akkor pedig jusson eszedbe,hogy most van itt az idő.
Valahol el kell kezdeni.
Kezdj el produktívnak lenni.
Járj edzeni,készíts valamit.
Ami tetszik,lehet ez bármi ami érdekel.
Felőlem aztán lehet bútor,akármi.
Legyen saját véleményed,legyen valami ami érdekel.
Legyél kreatív.
Tanulj más emberektől is,de csak ami működik.
8/8 anonim válasza:
"de valamiert nem szeretnem, hogy az elso alkalom egy fizetett semmi legyen"
Ebben az esetben nem is lesz első alkalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!