Határvadász pszichológiai alkalmassági vizsgálaton csak beszélgetés van vagy tb-alapján is utána járnak a dolgoknak?
Pl amikor pszichológusnál voltam pár hónapja mondanom sem kellett semmit, mert a TB- számom alapján online minden mentális dolgom ott volt. Már elmúltak, de épp ezért kérdezem hogy utána járnak e ennek a vizsgálaton vagy csak beszélgetés lesz mert ha utána járnak hiába elmúlt valószínűleg megbukok..(pánikbetegség,bipoláris zavar, szorongás, depresszió, agorafóbia)
22L
Tudsz napi 14-16 órán keresztül testpáncélban futni, pajzsot cipelni?
(...a többit inkább privátba írom, mert elvileg a következő sorokat nem írhatom le nyilvánosan az aktuális rendelet miatt.)
12. Ne ijesztgess mar feleslegesen..
Nezd mar meg az olalukat milyen 40 kilos kislanyok vannak a kepzesen..
Ossze vissza beszelsz.
"Nezd mar meg az olalukat milyen 40 kilos kislanyok vannak a kepzesen.."
Igen, látom. A képzésen. És kint az IBH között hány lány lesz már ott? Egy sem. Az első éjjeles szolgálat után leszerelnek.
Vannak lányok, igen. Rendőr lányok, honvéd lányok, én is ott vagyok, lányként. De határvadászok, háát.. hamar lelépnek.
Amit privátban írtam, az pedig a valóság.
De nem beszéllek le: csináld meg a tanfolyamot, és győződj meg nyugodtan te is róla a saját szemeddel.
Szia.
Panikbetegség, szorongás stb. Múlttal nem fognak a kezedbe lőfegyvert adni. Nagyon komoly peoblémak vannak a határon, 1, 2 szektor katasztrófa. Nagyon komoly pszichikai és fizikai nyomásnak leszel kitéve. Nem neked való. Rádasul az építő jellegű kommentekhez való hozzáállásod siralmas. Hisztérika kislányok ne is jekentkezzenek.
Szia!
Nekem így 43 évesen is álmom volt hogy rendőr lehessek.
Nincs érettségim.
Ez kizáró ok.
Határvadász egy jó opció lenne, de mivel Egri vagyok.
Ez is "kilőve".
Visszatérve a Te álmodhoz, Iskolaőr esetleg nem szeretnél lenni?
(Rendőri állomány) sztem.
Aztán ha ez sem,még mindig lehetsz polgárőr.
Itt is a jóért teszel, és Rendőrökkel működsz együtt.
Kívánom, hogy közel kerülj az álmodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!