Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetértetek abban hogy...

Egyetértetek abban hogy férfinak lenni sokkal nehezebb, és rosszabb mint nőnek?

Figyelt kérdés

A férfiak felé sokkal nagyobbak az elvárások a társadalomtól, és a nőktől is. Arról nem is beszélve hogy a férfiakat mindenki kihasználja. A munkán dolgoztatják mint egy gépet, a barátnő pedig elvárja hogy napi szinten kielégítse az ágyban, és hogy fel tudjon rá nézni minden tekintetben.

Nem csoda hogy a férfiak előbb halnak meg mint a nők.

2022. okt. 23. 18:08
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem igen. Jobban elvárt tőlük a karrierépítés, nekik kell kezdeményezni a nőknél. Én már csak ezek miatt sem lennék férfi. Csinos nőként nagyon jó az élet. És persze fel lehet hozni ellene a menstruációt meg a szülést, de nekem pl. nem különösebben fájdalmas a mensim, a szülés pedig csak egy nap kellemetlenség az életedből, cserébe a gyerekeddel is olyan kontaktod lehet, amilyet egy apa nem élhet át, hisz eleinte az anyuka a gyerek mindene.
2023. márc. 8. 07:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!