Egyetértetek abban hogy férfinak lenni sokkal nehezebb, és rosszabb mint nőnek?
Figyelt kérdés
A férfiak felé sokkal nagyobbak az elvárások a társadalomtól, és a nőktől is. Arról nem is beszélve hogy a férfiakat mindenki kihasználja. A munkán dolgoztatják mint egy gépet, a barátnő pedig elvárja hogy napi szinten kielégítse az ágyban, és hogy fel tudjon rá nézni minden tekintetben.
Nem csoda hogy a férfiak előbb halnak meg mint a nők.
2022. okt. 23. 18:08
11/41 anonim válasza:
Hát én nem megyek katonànak ha megölnek sem. Meg tudom menni kell már itt se vagyok. Ha nem engednek ki az országból se fognak ezek engem betörni. IGAZI férfit nem lehet. IGAZI férfi az nem lesz idiótàknak a csicskàja bábja.
14/41 anonim válasza:
Próbálj meg 1 hétig 2 gyerekes, dolgozó, háztartást egyedül vezető átlag magyar nőként élni, aztán térjünk erre vissza.
15/41 anonim válasza:
Miért tagadjátok azt az alapvető tényt, hogy mindig a nő választ partnert? Hovatovább az előnytelenebb külsővel rendelkező csajok mindig találnak maguknak alkalmi partnert, de fordított helyzetben ez már egyáltalán nem működik.
16/41 A kérdező kommentje:
#15 Neked se kötelező összejönnöd akikkel nem szeretnél.
2022. okt. 23. 22:17
17/41 anonim válasza:
#15 Ha ez a legnagyobb kereszt egy férfi életében, akkor a sors nagyon elkényeztetett titeket.
18/41 anonim válasza:
Egyetértek. A nőknek arany életük van.
20/41 anonim válasza:
Nem, férfinak lenni sokkal könnyebb, mint nőnek. Képzelem milyen sok háborúban védted meg a hazát :D na ilyen kamu indokokat bárki fel tud sorolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!