Covid fanok és oltakozók! Nem gondoljátok ,hogy ennek az
egésznek nagyobb volt a füstje mint a lángja?
Nem vagyok covid fan, de egészségügyis igen, úgyhogy komolyan vettem.
Persze a sok acsarkodó csak a fotelből pfázott, mikor minden kórházban várták az önkénteseket segíteni. Ja, az már nem!
Hát akkor be lehet fogni, és sunyítani.
2022. okt. 23. 12:15
Attól, hogy be vagyok oltva miért is vagyok Covid fan?
Influenza ellen is szoktam kérni védőoltást, kullancs ellen is (agyhártyagyulladás), gyerekként meg első évedben kapsz vagy 20-at.
2022. okt. 23. 12:28
És az a szomorú, hogy a maszkkal nem magadat véded, hanem a körülötted lévőket. Tehát gratula azoknak a covid tagadó barmoknak, akik tüntetőleg képtelenek voltak felvenni a maszkot,közben jártak mindenfele, úgy osztva a covidot mint a cukrot. Attól még,hogy te átvészelted egy enyhe náthával,tesztre se voltál hajlandó, attól még lehet, hogy a villamoson melletted ülő "covid fan" néni viszont belehalt, mert TE nem vettél fel maszkot (persze ő igen, még ha akkor egészséges volt is). Taps taps taps...
2022. okt. 23. 13:46
Kérdeztem én is ismerőst erről, de nem válaszolt, - mert elvitte a Covid.
2022. okt. 23. 15:07
A mi családunkban senki nem kapta még el. Pedig anyósom és apósom 80 évesek, állandóan mászkálnak, naponta bolt+piac. Mi bulizunk, ezer fős rendezvényekre jártunk amikor lehetett, most nyáron voltam 50 ezres fesztiválon is és semmi.
2022. okt. 23. 15:45
a világ ~0,125%a meghalt, ez azért távol áll attól hogy "világjárvány" (lásd pestis és társai), ha nem lenne oltás, lehet hogy ez a duplája lenne, de én a kérdezővel szeretnék egyetérteni, elég túlzás volt ez az egész, se nem "covid fan", se oltott nem vagyok, viszont aki oltatta magát, azzal sincs gondom, ő dolga, nem az enyém
2022. okt. 23. 17:44
17/29 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy az emberek mennyire megtudnak sértődni egy kérdésen. NEM IRTAM sehol olyat, hogy ez vicces, vagy hogy aki oltott az covid fan lenne. Olyat sem írtam, hogy én nem vagyok oltott vagy hogy oltatlan vagyok;hogy nem kaptam el; hogy senki ismerősöm nem lett beteg. Szépen majdnem mindenki hozzá rakott ...
Persze senki nem szereti bevallani,ha bepalizták. Akinek nem inge,ne vegye magára. Azért furcsa,hogy a háború elvitte" a covid járványt a covid meg a többi betegséget..
Várjál, kérdező, most azt mondják visszajön az influenza. :D Mert az is elment amikor jött a covid. A covid is ilyen, mikor jön a nyár, vagy háború, fogja magát és elmegy. :D
2022. okt. 25. 07:17
A covid fanokat nem érdekli az észszerűség, realitás. Annyiban érdekeltek hogy feltétlenül beálljanak mindenféle új média által mesterségesen gerjesztett őrület mögé, hogy minél kirívóbban nyomják az erényfitogtást hogy ők aztán milyen emberségesek, kötelességtudóak, milyen jól informálódtak hogy hűha! Csak éppen ezek az emberek azok akik az oltatlanokat koncentrációs táborokba záratnák, ha nem értesz velük egyet akkor a rákkal etetnek meg az sem zavarja őket hogy hány millió ember megélhetését tették tönkre, sodorták őket mélyszegénységbe. Rohadtul nem érdeklik őket a valóság csak az létezik amit a média, kormány, nagy testvér mond és azt kell feltétlen követni és pont. Máskülönben elesnének a modernkori jófiú/lány pontoktól és akkor nem leplezné semmi hogy valójában mennyire semmitmondóak és értéktelen a létük.
2022. okt. 26. 14:37
Minden érvelést figyelembe véve, és tiszteletben tartva, akárhogy is nézzük, furcsa egy vírus az, ami pont akkor csitul le, amikor kitör egy háború.
2022. okt. 26. 15:52
Kapcsolódó kérdések: