Miért van az, hogy amikor egy nő jobban mer poénkodni vagy lazán, felszabadultan viselkedni, akkor a nők többsége elkezd pofákat vágni körülötte (online felületen lepontozgatni meg beszólogatni neki)?
Rivalizálás, irígység, rosszindulat, ezt a 3 dolgot tippelném kapásból.
Egy ideje én is jobban meglátom ezeket a beszólogatásokat, legyen az élőben, de akár facen is 1-1 csoportban. Gyakran komoly, vérre menő viták robbannak ki, sokszor a semmin is 1-1 nő között. És elég kész néha látni hogy hova is tud eszkalálódni 1-1 ilyen történet. És a hogyan is érdekes, a női eszköztár az ilyen helyzetekre eléggé eltér a férfiakétól. De az már egy másik témakör lenne.
Inkább arról mesélj, hogy te mit érzel ilyenkor, mikor ezt a mások ribizésével kevert vergődést leműveled, mert pont a magadfajták működésére vagyok kíváncsi. Mert az már kezd sok lenni, hogy felnőtt nő létedre képtelen vagy felfogni, hogy semmi provokáló, kihívó nincs ezeknek a nőknek a viselkedésében és ha férfi csinálná ezt, azonnal vonyítva tapsikolnának rajta ezek a nők. Össze-vissza személyeskedsz és projektálsz, írásban is szánnivalóan és undorítóan viselkedsz. Ilyenkor egy kicsit sem ég a pofádról a bőr? Nem szégyelled magad, hogy egy mocskos bully vagy? :)
Ennél egyébként egyszerűbb oka van annak, hogy engem ez miért nem zavar. Nem fogod elhinni: mert kurvára nincs hatással az életemre. Szemben azzal, mikor valaki egy társaságban rombolja a hangulatot azzal, hogy basztatja és leszólja a másikat.
14
"Mert az már kezd sok lenni, hogy felnőtt nő létedre képtelen vagy felfogni, hogy semmi provokáló, kihívó nincs ezeknek a nőknek a viselkedésében és ha férfi csinálná ezt, azonnal vonyítva tapsikolnának rajta ezek a nők"
Nem attól lesz valaki felnőtt nő, hogy durva hazugságokat sulykol magának. De nem vethet meg senki se ezért a mai nyugati életfelfogás erről szól össztársadalmi szinten. Igenis provokáló és kihívó ha egy nő lazán, hangoskodóan, felszabadultan viselkedik férfitársaságban. Ezen mégis mit kell bizonygatni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!