Hogy lehet elérni hogy az emberek ne sajnáljanak és ne legyenek túl kedvesek veled?
Figyelt kérdés
Csakmert önbizalomromboló számomra hogy olyan sajnálkozva, kedvesen viselkednek velem az emberek és már elegem van.
Egyesek próbálnak bunkók lenni hogy hátha többet nem sajnálják őket de azzal nem érik el amit akarnak. Gondoltam ha ugyanúgy viszonyulnék másokhoz akkor sikerülne elérni hogy ne sajnáljanak, ha én is sajnálkozva, kedvesen beszélnék, viselkednék. Sikerülhet?
2022. okt. 19. 23:02
11/14 anonim válasza:
Azért sajnálnak, mert sajnáltattad magad korábban. Milyen érdekes, rólam nem tud senki ilyen érzékeny információkat, csak az akiről tudom, hogy nem él vissza vele, mert a barátom.
12/14 anonim válasza:
Bunkónak kell lenni. Régen én is lenéztem a bunkókat, mára rájöttem, hogy egyesek annyira pofátlanok, hogy másképpen nem megy. Mindenki másképp csinálja van aki pl. ordít, nekem nem az a stílusom, én beszólni szoktam. A legtöbb ember akkora hazugságkatyvaszt épített fel maga köré, hogy nem nehéz találni valamit, amit nem szeretne hallani, és inkább békén hagy.
13/14 A kérdező kommentje:
Én lennék az utolsó aki szándékosan sajnáltatja magát, így neveltek, kiskorom óta ha valami bajom is van nem mondom senkinek, annyi hogy ez a személy tud a problémámról de csak mert bízik bennem ő is.
2022. okt. 20. 20:28
14/14 anonim válasza:
#10,13: Ezekből a vonásokból az következik, hogy a családotokban gyerekként nem engedték kifejezni az érzéseket, ebből fakadnak az olyan felnőttek, akik mindent egyedül “oldanak meg” és kifele inkább a tüskéiket mutatják. Pszichoterápia segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!