Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ilyen személynél...

Hogyan tudnám ilyen személynél elérni , hogy egy kicsit is egye a penész ?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már lassan 1 eve van is valami meg nem is... és mindig azzal jön h én vagyok a féltékeny meg h az nem baj stb (az vagyok ki is mutatom , nem zavarja , sőt növeli az egojat) de mikor én olyannal jövök h találok számomra jobbat mint ő akkor úgy csinál mintha nem érdekelne de kicsit mégis de még sem. Most össze jött egy lánnyal de mégis keres de sokszor nem válaszol stb. És kezdek bele unni így egy jó pár hónap után ebbe , hogy elvarja h féltékeny legyek , de ő "nem az"...

Mit kéne tennem ahoz hogy tényleg kimondja h zavarja vagy féltékeny, ha nem is mondja ki hanem h eléggé látszik rajta az is megteszi...!

Koszi a segítséget! És légyszíves csak olyanok írjanak akik tényleg segítenének és nem csak beszologatnak stb..!

17/L

2022. szept. 3. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd féltékennyé. Ismerkedj te is más fiúkkal, máshogy nem igazán fog menni.
2022. szept. 3. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Tulreagalod
2022. szept. 3. 23:21
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló

és ha az sem érdekli? Vagy azt mutatja ki..?

2022. szept. 3. 23:24
 4/8 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló

Lehet... de ha egyszer azt mondja h akár valamit tőlem de nem mutat érdeklődést aztán mikor elkészítése újra jön ezzel h szeret.. akkor most mégis mit akarhat? Eléggé össze zavar és sajnos én szeretem és mindig adok neki újabb és újabb lehetőséget...

2022. szept. 3. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Mennyire ismerkedtél eddig mással? Csak üzenet váltás? Beszélj is róla neki, mondj róla jókat. Esetleg találkozz is vele úgy, hogy ez a pasi tud is róla. Az biztosan idegesítené már.
2022. szept. 3. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

Nyírd ki, és a tetemét dobd egy pincébe.

Ott idővel be fog penészesedni. De lehet nem fog penészesedni, csak rohadni.

2022. szept. 4. 02:58
 7/8 anonim ***** válasza:
39%

Csak vicceltem kérdező :)

Még a végén komolyan veszed.

2022. szept. 4. 03:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi lennexha egyszerűen felnőnél és hagynád a francba ezt a srácot?

Legyen már önbecsülésed, ne alázkodj még ilyenekkel, hogy kimutatod, hogy féltékeny vagyok, miközben nem is a párod.

És ezt ne beszólogatásnak, hanem segíségnek vedd. Aki szerelmes, vagy aki valami komolyabbat akar a másiktól, az vele akar lenni, nem más lányokkal jár, meg nem szórakozik.

Dehogy féltékeny, csak nem tetszik neki, ha már leszarod, az nem növeli az egóját. Keressél valami normális pasit, úgyse lesztek együtt soha.

2022. szept. 4. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!