Az élet értelme.
Már amióta megszületettem ez a kérdés foglalkoztat. 12-18 élet évemet azzal töltöttem, hogy depressziós voltam és nem láttam semminek az értelmét, nem tudtam megérteni mi értelme van bárminek is ha meghalunk és utána örökre porrá válunk és ha nem tettünk valami nagy dolgot, akkor magas a lehetőség arra, hogy halálunk után 2 év múlva már az emberek többsége azt sem fogja tudni, hogy valaha léteztünk. Nincs értelme annak, hogy iskolába járunk, dolgozunk, beszélgetünk, semminek sincs értelme mivel összesen meghalunk. Keress elő egy képet 1850- ből és néz azokra az emberekre akik rajta vannak, rájuk már senki sem emlékszik csak egy öreg kép emberekrol, és az összes kép amin te is rajta vagy egy ilyen kép lesz egyszer, valaki csak rá néz és egy névtelen embert fog látni aki az életét élte és meghalt és képen kívül nem maradt hátra belőled semmi. És aztán el gondolkodsz azon mi lenne ha megsem születtél volna és rájössz, hogy ez nem lett volna nagyon hatással semmire mivel annyira kicsi befolyásunk van egymásra és az elet nélküled is folytatódik. 18 éves korom óta próbálom hanyagolni ezt a kérdést mivel nincs értelme aggódnom rajta mivel nem tudok elenne csinálni semmit, így próbálom kihozni magamból a maximumot és magam szerint élni az életemet.
Engem nagyon sok minden foglalkoztat. Karma, reinkarnáció, mi van az univerzumonkon túl. Istenben nem hiszek, és valamennyire egy picit hiszek a szellemekben.
Legjobban a karmában hiszek igazán és nagyon sok jel van rá mostanában, hogy létezik a karma és minél inkább nem akarom megbüntetni a másik embert, annál jobban megkapja a büntetését, talán már betegesen is hiszek a karmában. De pl.: A kórház, akik csúnya bűncselekményt követtek el, nem jelentettem fel őket, de mások igen. Műtétem utan 1 héttel letartóztattak őket.
Reinkarnációban talan csak azért hiszek, mert szeretnék újra egy ilyen boldog életet élni egyszer valakivel, mint a férjemmel.
Úgy fáj az a mondat, hogy "míg a halál el nem választ."
Biztos nem lesz ilyen szerelmem következő életemben.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!