Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol vannak a 100 alatti...

Hol vannak a 100 alatti IQ-val rendelkező emberek?

Figyelt kérdés
Elvileg találomra kiválasztott emberek felének 100 alatt kellene lennie. Én mégsem tudok kb senkiről akinek az IQ-ja 100 alatt lenne.
2022. okt. 19. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel senkiröl nem tudod, mennyi az IQ-ja, ezért nem meglepö.

Másrészt a 100 alattiak nagy része is csak kicsivel van a 100-as érték alatt, ez nem igazán észrevehetö a legtöbb embernél, csak kicsit butábbak az átlagnál,ök azok, akik pl egy érettségit sem képesek összehozni.

2022. okt. 19. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Ha Borsodban jársz keress meg, beviszlek a melóhelyemre :)

100/99 fő 1 alatti IQ-val rendelkezik.

2022. okt. 19. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy legyen egy kis olvasnivalód leírnám hogy engem az volt pszichiáterem az első kezelésen közepesen súlyos értelmi fogyatékosságal diagnosztizált sőt, egyrészt mivel az pszichológus által kitöltött pszichotesztekről nemkaptam egyéb infót ezért nem tudom nekem mekkora lehet az IQ-m, de pszichiáter csak beírta az diagnózist.

De ekkor még én se igazán tudtam megfogalmazni hogy nekem egy erős szociális szorongásom van aminek hatására bármilyen szociális esemény által "szétszóródik az elmém", figyelmem így valószinűleg ezért nem sikerült beletennem az jelenlévő teljes agykapacitásom amivel rendelkezek.

A neten több tesztet is elvégeztem az elmult években a legnagyobb eredményem 125 pont volt és a legkisseb 80 pont :D

de nyilván az neten lévő IQ tesztek mondhatnak bármit.

2022. okt. 19. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Jah és az kimaradt hogy azóta más diagnózist kaptam!(Szociális szorongásos zavar)
2022. okt. 19. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Az ezó rovatban.
2022. okt. 19. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Legjobb, ha kimész az utcára.

91 és 100 között: normál intelligencia, a népesség 25%-a. Képesek probléma nélkül leérettségizni.

81 és 90 között: gyenge intelligencia, a népesség 10%-a. Leginkább általános iskolai végzettséget szereznek, az érettségi megszerzése probléma.

71 és 80 között: kisebb mentális retardáció, a népesség 10%-a. A normál általános iskola nem nekik való, kisegítő iskolát végeznek.

51 és 70 között: A kisegítő iskolát további segítséggel el tudják végezni.

21 és 50 között: Nehezen tanulnak, intézeti életre készítik fel őket.

21 alatt: Nem képezhetők, önellátásra sem képesek.

[link]

2022. okt. 19. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
8%
Sokan közülük elmennek politikusnak.
2022. okt. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!