Szerintetek Magyarországon az emberek jó része/nagy része nem elfogadó a különböző viselkedésű különböző elvű vagy éppen különböző mássággal rendelkező emberekkel szemben?
A kérdésem az lenne hogy a magyar emberek többsége úgy gondolkodik hogy el kell nyomni azokat akik másbán hisznek hogy pl. El kell fogadni azt hogy Valaki más nem az ellentétes nemhez vonzódik vagy hogyha valakinek valami diagnózisa van (pl. Hogyha valaki SNI-s,)
Vagy esetleg hogyha a szegényebb emberek más országban élnek ahol háború szegénység vagy nyomor van.
És tőlünk kérnek segítséget úgyhogy elindulnak bevándorolni azért hogy elmeneküljenek a háború elől
Meg hogy nekik is joguk van érvényesülni a modernebb társadalmakban
Én nagyon úgy érzem hogy ami népünk nagyon gonosz az Európa talán egyik legkevésbé elfogadó népe vagyunk az eu-ban meg talán a legkevésbé
Ennek egyébként szerintetek mi az oka hogy ha valóban így van?
Mert én azt vallom hogy mindenkivel elfogadóak kell hogy legyünk minden embernek joga boldogság meg hogy úgy élje az életét ahogy szeretni amíg másnak nem árt Márpedig ezek a dolgok nem ártanak másoknak amiket felsoroltam mondjon nekem bárki is bármit.
Ui: hogyha valaki Tud mutatni valami felmérést ami megmutatja sorban mely országok a legelfogadobbak és mi hol vagyunk
Azt kérem hogy küldje ide nekem!
"A jelenlegi kormány politikája is főlleg arra épül, hogy szándékosan a nyomor szintjén tartja az embereket, hogy mindig legyen fogékony réteg a gyűlőletre."
Ehhez képest elég szépen növekedet az életszínvonal és foglalkoztatottság az első 10 évükben.
Nem vagyok meggyőződve hogy a szegenység összefügg az intoleranciaval.
Magyarok sajnos elég intoleránsak az ilyen olyan kisenbségekkel. Persze a fidesz gyülöletleltő politikája is rá tett egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!