Ha együtt utaznátok a repülőn egy családdal és a kisgyerek anyja megkérne titeket, hogy engedjétek meg, hogy a gyerek odaüljön az ablakhoz, akkor átadnátok a helyet?
Figyelt kérdés
Nem történt meg velem, de olvastam egy story-t, hogy az illető nem állt fel és a gyerek anyja kiakadt.
(Ő és a család nem ismerték egymást)
2022. okt. 16. 17:16
11/17 anonim válasza:
Ha direkt oda foglaltam volna, akkor nem. Nyilván nem véletlenül foglalok valahova. Mondjuk én a folyosói helyeket szeretem.
14/17 anonim válasza:
Üljön tőlem oda, nekem úgyis tériszonyom van:).
15/17 anonim válasza:
nem, egyrészt gondolkodjon máskor előre, másrészt csak azért mert képes volt szaporodni, nem rendelkezik több joggal nálam
16/17 anonim válasza:
Én odaadnám, szívesen beáldozom azt a fél órát amíg fel/leszáll a gép, hogy örömet okozzak egy gyereknek.
17/17 anonim válasza:
Kutyàs ember vagyok, és nem hiszen azt, hogy nekem mindent lehet.
Amúgy nem adnám át, pláne nem ingyen. Én csak ablak mellett tudok utazni, másképp rosszul leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!