Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Borzalmasan ronda férfi...

Borzalmasan ronda férfi vagyok sajnos. Hogyan húzhatnám ki magam az alól, hogy ne emlékeztessenek erre majd minden nap?

Figyelt kérdés
Amit eddig tettem, sikertelen volt. Pl: magamat elfogadni, lefogyni, izmosodni, közösségi oldalról eltüntetni a képeimet, nem járkálni sehová, nem keresni barátnőt. De mindezek ellenére mégis akad mindig valaki, aki megjegyzést tesz a kinézetemre.

2022. okt. 14. 12:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem szereted magad így, ahogy vagy, akkor változtass!
2022. nov. 4. 22:50
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

31

A 30-as válaszomban leírtam, de mindegy, az emberek többsége nem fogja ezt megérteni.

Ezt NEM tudod megváltoztatni. Ha rákos vagy, egyik lábad hiányzik, előnytelen az arcod, stbstb., ezek tények. Azt hogy hogyan fogod fel az változtatható, de nem leszel egészséges, nem fog kinőni a lábad és szép arcod sem lesz holnaptól.

2022. nov. 4. 23:06
 33/39 anonim ***** válasza:
56%

De a magadhoz való hozzáállásodon tudsz változtatni.

Vegyél példát a láb nélküli, magyar úszónőről.

Láb nélkül teljesedett ki.

Még férje is van asszem.

2022. nov. 5. 09:49
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

33

Persze, ezért írtam hogy az önelfogadás fontos és jó dolog a saját közérzeted érdekében. De senkinek a hozzád való viszonyulása nem fog változni attól, mert te elfogadod magad vagy éppen nem fogadod el magad.

Az üzenetét értem az úszónős példádnak, de ettől még a valóságban a végtagvesztett emberek 90%-nak szenvedés az élete, és nem azért, mert nem fogadta el a helyzetét. Nem lehet minden végtagvesztett emberből úszónő meg olimpikon, és nem fogja tudni mindegyik megmászni az Mount Everes-et. Mint ahogy egészséges emberekből sem lesz mindenki olimpikon, bajnok, sportoló, és nem mindenki él boldog házasságban 2 gyerekkel egy szép nagy házban.

2022. nov. 5. 10:01
 35/39 anonim ***** válasza:
71%
Hagyjad, funkcionális analfabéta. Szerintem ugyanaz aki a 24-es hozzászólásomból annyit fogott fel hogy az a baj hogy “undinak” látom magam, annak ellenére hogy kifejezetten leírta: nem gondolom hogy az lennék. Ugyanazt mondjuk, egy hónapja nem érti, engedd el.
2022. nov. 6. 05:13
 36/39 anonim ***** válasza:
39%
35 ritka primkó vagy. Igaz, hogy kívül-belül randa vagy! 🙂
2022. nov. 6. 08:59
 37/39 anonim ***** válasza:
89%
Ne bántsátok egymást, gyermekeim!
2022. nov. 6. 14:32
 38/39 anonim ***** válasza:
71%
36: Gondoltam hogy ez lesz a kontra. Nem csoda, hiszen egy intellektuális sivatag vagy. Na de megfejtettük egymás baját, én ronda vagyok te meg hülye :) Utóbbi annyival szerencsésebb, hogy a hülye ember általában nem fogja fel hogy az. Szóval neked nem kell mondani, hogy sebaj fogadd el magad, vegyél példát a tengeri csillagokról ők is agy nélkül élnek, mert feltételezem tökéletesen elégedett vagy magaddal. Ez így szokott lenni. A tengeri csillagok is ilyen gondtalan életet élhetnek, csak hamarabb felfogják amit mondasz nekik.
2022. nov. 6. 18:19
 39/39 anonim ***** válasza:
56%
Bújj be egy sötét lukba, és élj ott! Így 100%, hogy többé senki sem bánt. 👍
2022. nov. 8. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!