Borzalmasan ronda férfi vagyok sajnos. Hogyan húzhatnám
ki magam az alól, hogy ne emlékeztessenek erre majd minden
nap?
Figyelt kérdés
Amit eddig tettem, sikertelen volt. Pl: magamat elfogadni, lefogyni, izmosodni, közösségi oldalról eltüntetni a képeimet, nem járkálni sehová, nem keresni barátnőt. De mindezek ellenére mégis akad mindig valaki, aki megjegyzést tesz a kinézetemre.
Szerintem 2esnek van igaza. Elsősorban magadat kellene szeretned, elfogadnod. Emellett a helyedben figyelnék arra, hogy ápolt legyek. Vegyél jó illatú parfümöt, a ruháid legyenek tiszták, illatosak, divatosak/modernek. De elsősorban magabiztosságot alakíts ki magadban. Valamibe vágj bele, valami célt érj el, és akkor sikerélményed lesz, így erősödik az önbizalmad. Az igaz, az emberek megérzik a gyengeséget, és egyből belédrúgnak. Gondolj azokra, akik nálad rosszabb" helyzetben vannak. Pl a végtagok nélküli faszira, akinek felesége, gyerekei vannak. Olvass tőle is könyveket... Egy jó pszichológus is segíthet.
2022. okt. 15. 16:33
12/39 anonim válasza:
Deny de Vito sem egy nagyon szép ember, mégis mi mindent elért az életben. Még családot is alapított.
2022. okt. 15. 16:35
13/39 anonim válasza:
Én most a masik oldal helyzetebe gondoltam bele magam.. mekkora undorito, szar emberek.
Lehet,h ők elonyosebb kulsovel rendelkeznek.. es magukba mondjuk elkonyvelik h “dejo h nekem nem akkora az orrom,mint annak a nyomorultnak..”
De miert teszik szova??? Mit ereznek ilyenkor? Hogy lehet vki ekkora f@sz??
En ha megbantok vkit, mert mondjuk szar napon van, lelkiismeretfurdalasom van napokig..
2022. okt. 15. 16:39
14/39 anonim válasza:
Szerintem, ha pl kövér vagy, és ez zavar téged, akkor fogyj le, ha kell szakember segítségével.
Ha úgy vagy kövér, hogy neked ez jó így, akkor meg fogadd el magad: "kövér vagyok". Ha valaki konstatálja, mondd neki: igen, az vagyok, és akkor mi van. "
Amúgy tenned kell azért, hogy jól érezd magad, mert más helyetted nem fogja megoldani a problémáidat. A szánalmat meg ingyen kapjuk, de az irigységért meg kell dolgozni. Asszem Casanova mondta... De nem tuti
2022. okt. 15. 16:43
15/39 anonim válasza:
En pl nem vagyok kover, az arcom zacsko ala valo. :(
2022. okt. 15. 16:46
16/39 anonim válasza:
15.
Más értékeket kell előhoznod magadból, amitől a ronda arcod is "megszépül".
2022. okt. 15. 16:50
17/39 anonim válasza:
Aj ugyan… ilyen nincs. Mindegy! Mindig lesz valahogy:)
2022. okt. 15. 16:57
18/39 anonim válasza:
De van, csak ez a melósabb út. Valamit elérni, ami neked fontos, és amitől egyből máshogy látod magad. Pl nem csak egy ronda arcúnak...
2022. okt. 15. 17:03
19/39 anonim válasza:
#13 Az ilyen embereket én sem értem... Nem tartom magam szentnek, kifejezetten nyers és bunkó stílusom van ha akarom ha nem. De soha nem lennék képes valakibe csak úgy "belerúgni", hogy "höhö de ronda nézzétek már". Egyrészt mi hasznom származna belőle? Másrészt semmi okom rá. Pl pár éve voltunk családdal ijesztegetni egy ilyen halloweeni túrán, és meglöktem hátulról egy lányt, akinek szerintem nem jött le, hogy nem azért csináltam, hogy bántsam, hanem hogy megijesszem. Azért is napokig rosszul éreztem magam, hogy mi van ha én tettem tönkre a programot neki.
2022. okt. 15. 17:07
20/39 anonim válasza:
Persze,hogy fontos. Hosszu tav futo vagyok es karrierista.. de attol meg ronda arcu:) hiaba kenek a kepemre 3 kg vakolatot.
19: ugyanez… vajon mit ereznek ok? Hogy ettol ok tobbek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!