Hogyan rakjam rendbe az életem?
15-éve lakom szüleimmel,egy kisebb falucskában, de mióta itt lakom nem találom a helyem sehol,vannak barátaim de azokat nem nevezhetem annak,mondhatni nem minden esetben állnak mellettem. Ha le robbanok valahol,van amikor 30-baratombol (1) kisegít,de az is ritka. Vannak olyan emberek akikkel nem vagyok jóban,történt is kisebb verekedésem velük,mert nem tudtam elkerülni őket. Azok az emberek sokan vannak ellenem,de velem senki sincs. Amikor kérdezem valamelyik barátomtól mellettem állna e ha ne adj isten történne valami baj,meg ígérik hogy igen,aztán mikor ilyesféle bajom van senki nem áll mellettem,jönnek a szokásos magyarázkodásokkal, "hogy éppen itt voltak,ott voltak ez volt az volt, viszont másnap mindig ki derül hogy éppen segíthettek volna,de nem tették.
Volt egy barátnőm, akivel komoly kapcsiba voltam,jól ment minden egy ideig,aztán szakítottunk és vége lett mindennek végleg. A kisebb verekedéseimért. Meg is értem. Vissza próbáltam szerezni őt,de végül mással jött össze és így végleg vége van,el is fogadtam
Amikor a barátok,akikről azt hittem hogy azok,(Keveredtek balhékba,mindig ott voltam nekik,ki tartottam mellettük és segítettem amiben tudtam.
Nem az a mindenhol bajba, keveredő típusú ember vagyok,de egyszerűen nem tűröm ha bántanak engem,és a szeretteimet semmiképpen
Kilátástalan a helyzetem, nem tudom mit tegyek,nagyon szépen kérlek bővebben segítsetek nekem
19-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!