Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is rögtön leszólnak, és...

Mást is rögtön leszólnak, és igénytelen állatnak tartanak, ha megmondja, hogy szokott TV-t nézni?

Figyelt kérdés
Én viszont az ilyeneket tartom full gyökérnek, hiszen számára akkor ezek szerint a TV az néhány alap csatorna. Ami egyébként még mindig nem teljesen igénytelen, mert ott is vannak jó műsorok néha, csak válogatni kell, nem bekapcsolni és bambulni. De amúgy van főző műsor, állatos csatornák, utazós, doku, filmcsatorna stb. Ma már simán megoldható az is, hogy ugorja az ember a sok reklámot. Szóval nem értem miért kell automatikusan leszólni azt aki tv-t néz.

2022. okt. 8. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

6

Attól mert a Gordon Ramsay egy rakat pénzért eladja a lelkét is egy megrendezett műsorban való részvétellel, még trash műsor marad. Nem a név a lényeg, hanem a tartalom. Ordibálni egy műsorban, ételeket kidobni, drámázni az pont trash kategória. Ezt veszik át a magyar műsorszervezők is. Pontosan ezért hanyatlik a tévénézők száma rohamosan, mert aki kicsit is igényes, annak ilyen trashre nincs szüksége az életében.

2022. okt. 8. 18:58
 12/15 A kérdező kommentje:

11

Jó, azt tényleg az, én pont nem azt a műsorát szoktam nézni, hanem ahol a családjával főz, az szerintem igényes. Ettől még igaz, hogy VÁLOGATNI kell, és igenis vannak jó műsorok, nagyképűség kategorikusan kijelenteni, hogy az egész egy trash. Én az ilyen okoskodóknak is csak annyit szoktam visszaválaszolni, hogy "Ja igen, válogatni kell", de minden más egyéb ilyennel kapcsolatban is.

2022. okt. 8. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezek a főzős műsorok is tulajdonképpen pont ugyanolyan semmilyen szórakoztatóműsorok, mert senki nem abból tanul meg főzni :D
2022. okt. 8. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Én sem nézek tv-t magamtól, mégsem szólok le mást, hogy ő éppenséggel igen. Szüleim viszont néznek pár csatornát, és előfordul, hogy végül becsatlakozom én is, bár az ott futó tartalom már korántsem annyira jó, mint rég.
2022. okt. 9. 23:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Ha valaki kérdezi, mit szoktam csinálni, akkor már nem is tv-zést szoktam mondani, mert arra mindenki ugrik kivétel nélkül, hanem, hogy filmeket nézek. Arra nem pattogott még senki, az rendben van...
2022. okt. 9. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!