Mást is rögtön leszólnak, és igénytelen állatnak tartanak, ha megmondja, hogy szokott TV-t nézni?
6
Attól mert a Gordon Ramsay egy rakat pénzért eladja a lelkét is egy megrendezett műsorban való részvétellel, még trash műsor marad. Nem a név a lényeg, hanem a tartalom. Ordibálni egy műsorban, ételeket kidobni, drámázni az pont trash kategória. Ezt veszik át a magyar műsorszervezők is. Pontosan ezért hanyatlik a tévénézők száma rohamosan, mert aki kicsit is igényes, annak ilyen trashre nincs szüksége az életében.
11
Jó, azt tényleg az, én pont nem azt a műsorát szoktam nézni, hanem ahol a családjával főz, az szerintem igényes. Ettől még igaz, hogy VÁLOGATNI kell, és igenis vannak jó műsorok, nagyképűség kategorikusan kijelenteni, hogy az egész egy trash. Én az ilyen okoskodóknak is csak annyit szoktam visszaválaszolni, hogy "Ja igen, válogatni kell", de minden más egyéb ilyennel kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!