Ha lenne egy időgéped, mire használnád? Visszaélnél vele?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 22:36
11/15 anonim válasza:
Megmentenèk egy gyereket...
Egy fiatal gyereket èlesztettem újra sikertelenül, ès visszamennèk, hogy megmenthessem... Èletem legnagyobb törèspontja volt, máig nem heverrem ki...
12/15 anonim válasza:
Léteznek egy kétkezi szakmát a jelenlegi végzettség helyett hogy hamarabb tudjam munkába állni és jobban már korábban tudjam támogatni a beteg anyukámat szegény családomat.
13/15 Metionin válasza:
Lottónyereményeket gyűjtenék be és miután magamnak mindent elintéztem, utána jótékony célra fordítanám a többit, pl. állatmenhelyeknek adnám, normális iskolákat hoznék létre, kórházaknak adnám, születésszabályozással és felvilágosítással foglalkozó szervezetet alapítanék belőle stb.
14/15 anonim válasza:
Olyan emlékeket élnék újra, amikben olyan emberek, vagy épp a kutyám van, akik már nincsenek az életemben, vagy "csak" szimplán sokat jelentenek nekem azok az emlékek
Illetve lóttószámokra is nagyon, nagyon odafigyelnék.
15/15 anonim válasza:
Vissza mennék akkorra, amikor a halak kijöttek a vízből és visszazavarnám őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!