Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezért szólhatnak?

Ezért szólhatnak?

Figyelt kérdés

Azért feljelenthetnek drogériában, mert túl sok parfümöt fújtam ki a csuklómra, akár egy parfümből.

Ocd-s vagyok , ha ez számít, és valami kényszer jött rám, hogy fújkáljam magamat, mert büdösnek éreztem kezemet. Tudom h nem vagyok normális...azégyellem is magamat Valszeg több ml-t is kinyomtam, nem 1-2 fújás volt.

Kamerás felvételeken meg fognak gyanúsítani lopásért vagy valami hasonlóért. Nem nyúltam le semmit egyébként, úgyhogy nem loptam, mégis úgy érzem h amit tettem se ok,meg a biztonsági őrök is mindenért szólnak. Ebből később bajom származhat, ha visszamegyek az üzletbe.

Illetve a teszterből fújkáltam. Mellesleg láttam vásárlókat, akik meg egy halom adagot a levegőbe fújkálnak ki.

16/L

2022. okt. 1. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha teszternek volt kitéve, maximum rád szólhatnak, hogy nem mosakodásra való.

Még ha teszt csikok is voltak kitéve, hivatkozhatsz arra, hogy bőrön egészen más illata van.

2022. okt. 1. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Nincs szabály arra, hogy a teszterből mennyit fújhatsz magadra. Nem lesz semmi bajod belőle.
2022. okt. 1. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugtattatok!
2022. okt. 1. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is fújkálom magamra ,néha több illatot is de nem szóltak
2022. okt. 1. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Jogot tanultam, és nem fog senki ilyen miatt feljelenteni.
2022. okt. 1. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi ilyesmi. Ha zavarta volna őket akkor rád szóltak volna.
2022. okt. 1. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Remélem, még elolvasod a válaszom :D Ne ostorozd magad. Ne megy áldásos állapot OCD-snek lenni, de ne mondj ilyet magadra, hogy nem vagy normális. Az vagy, csak kis extrával <3

Dokihoz jársz amúgy vele? Tök jól tudják már kezelni ezeket, csak meg kell találni a neked szimpi terapeutát.

És még egyszer: ne szidd magad :)

ápr. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!