Ezért szólhatnak?
Azért feljelenthetnek drogériában, mert túl sok parfümöt fújtam ki a csuklómra, akár egy parfümből.
Ocd-s vagyok , ha ez számít, és valami kényszer jött rám, hogy fújkáljam magamat, mert büdösnek éreztem kezemet. Tudom h nem vagyok normális...azégyellem is magamat Valszeg több ml-t is kinyomtam, nem 1-2 fújás volt.
Kamerás felvételeken meg fognak gyanúsítani lopásért vagy valami hasonlóért. Nem nyúltam le semmit egyébként, úgyhogy nem loptam, mégis úgy érzem h amit tettem se ok,meg a biztonsági őrök is mindenért szólnak. Ebből később bajom származhat, ha visszamegyek az üzletbe.
Illetve a teszterből fújkáltam. Mellesleg láttam vásárlókat, akik meg egy halom adagot a levegőbe fújkálnak ki.
16/L
Ha teszternek volt kitéve, maximum rád szólhatnak, hogy nem mosakodásra való.
Még ha teszt csikok is voltak kitéve, hivatkozhatsz arra, hogy bőrön egészen más illata van.
Remélem, még elolvasod a válaszom :D Ne ostorozd magad. Ne megy áldásos állapot OCD-snek lenni, de ne mondj ilyet magadra, hogy nem vagy normális. Az vagy, csak kis extrával <3
Dokihoz jársz amúgy vele? Tök jól tudják már kezelni ezeket, csak meg kell találni a neked szimpi terapeutát.
És még egyszer: ne szidd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!