Miért szólhatnak le azért emberek, mert homokba dugom a fejem a mostani háborúval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 17:03
1/11 anonim válasza:
Mit értesz leszólás alatt? Megkérdeznek a témáról, te azt mondod nem szeretnél beszélni róla, erre beszólnak?
2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat az akart volna lenni "miért szólnak le"
2022. márc. 10. 17:14
3/11 anonim válasza:
Szerintem a legtobb embert kicsit se erdekli
4/11 anonim válasza:
Ők beszélni akarnak róla, mert teli vannak aggdalommal és azt hiszik téged (miuvel nem beszélsz róla) ez nem érdekel és ezzhel együtt az ebből fakadó problémák sem, meg szegény ukránok sem. A gond csak az, hogy igazából ők sem tudnak semmi konkrétumot, hogy mi van és mi lesz és épp ezért a beszéd szinte teljesen felesleges.
5/11 anonim válasza:
Mindig van egy aktuális téma, amiről beszélnek a zemberek, így ezzel kapcsolatban veled nem lehet beszélni, ami szerintem nem gond. Sokan a másikat, akik nnem foglalkoznak pl.: ezzel a témával, felelőtlennek tartanak, mert nem gondol a jövőre, a következményekre.
Szerintem egy köztes állapotot érdemes kialakítani, hogy ne csússzon za ember át egy nagy mindennapos parába emiatt.
6/11 Dzsoki válasza:
Nem értem a kérdést! Tény az,hogy Oroszország megtámadott egy másik,szuverén országot. Vagy egyetértesz Putyinnal vagy nem. Nincs harmadik lehetőség. Amennyiben nem érdekel,akkor is. Olyan értelemben igazad van,hogy itthon akkor is be kell menni a gyárba,boltba,hivatalba. Nem áll meg az élet.
7/11 anonim válasza:
Mert a többség imád rettegni valamitől, és kvára zavarja őket, ha valakinek a rettegésen túl is van élete.
8/11 Dzsoki válasza:
Mindenkinek a rettegésen túl is van élete. Akkor is kell dolgozni,ha Kijev elesik,mert nekünk,itthon kell enni,inni,szeretkezni,számlát kifizetni.
9/11 anonim válasza:
Én is leszarom.
Mármint…én nem stresszelek ezen. Attól mi lesz jobb? Ja..lesz miről beszélni és nem a szar, szánalmas életünket kell helyre hozni hanem ha valami szar benne akkor foghatjuk a háborúra, a coronára, mindenre.
10/11 Dzsoki válasza:
Szóval,többségben vagy. Miért szólna le a kisebbség? Annyiból van a számunkra jelentősége,hogy mi lesz az ukrán étolajjal? Meg az orosz gázzal? Egyébként,ők sem egységesek. Igaz,nem most,de hallottam már olyan tervet,hogy nincs Ukrajna. A keleti része Oroszországhoz,a nyugati részt meg Lengyelországhoz,Szlovákiához és Magyarországhoz csatolnák. Jelen állás szerint,nagyon kisebbségi vélemény lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!