Hogyan lehet lesz@rni mások véleményét?
Akármilyen tanácsot kapsz,nem fog sikerülni.
"Megfelelési kényszeres vagyok, de szorongós szinten már."
Elvileg pszichiáter,vagy pszichológus,de én nem hiszek bennük,tapasztalatból írom.Egyszerüen ilyen ember vagy(lettél),józanul így fogsz élni.Sajnos a szorongós emberek kezdenek el inni,nyugtatózni,drogozni,stb.,de az nyílván nem megoldás.
Azért egy szakember segítségét kipróbálhatod.
4-es! 2-es vagyok.
Jó a válaszod,és logikusnak is tűnik,de az a gond,hogy a szorongást nem lehet irányítani úgy,hogy most én "tudom,hogy ki vagyok"és katt lekapcsolom a szorongás kapcsolót.Ez egy automatikusan előjövő(vagy fennálló),bizonyos helyzetekben felerősödő pszichés idegrendszeri állapot,ami valami miatt kialakult általában rossz gyerekkori neveltetés miatt,vagy akár örökölhető hajlam is lehet.
Nem tudom a Kérdező hány éves lehet.
Én 53(F) múltam és szociális fóbiás rosszullét jön rám bizonyos társas helyzetekben(lámpaláz),de felnőttként az ember ki tud alakítani magának egy olyan életformát,amiben kevés a "kellemetlen szituk" előfordulása és így el lehet éldegélni.Én is voltam már pszichiáternél,pszichológusnál,egyik sem segített.Szedtem gyógyszert,ittam,de ha ezekre rászokik az ember,utána még nagyobb a baj.
Természetesen kívánom a T.Kérdezőnek,hogy múljon el a problémája,de szerintem el kell fogadnia,és az életét,a munkáját,stb.kell ehhez alakítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!