A lányok miért olyan megnyugtatóak, ha szomorú vagyok?
Figyelt kérdés
Amikor szomorú vagyok is pl. sírnom kell valami miatt, akkor mindig kitudom önteni a lelkemet a barátnőimnek is olyan megnyugató amikor megölel egy lány és megsimogatja a fejemet is azt mondja hogy "nyugi ott vagyok melleted is nem lesz semmi baj".2022. szept. 30. 00:17
1/7 A kérdező kommentje:
Olyan cuki is aranyos meg kedves lények a lányok. Kis angyalok akik vigyázznak a fiúkra.
2022. szept. 30. 00:21
2/7 anonim válasza:
öcsi, inkább olvasgasd a nyelvtan könyvet ;)
6/7 anonim válasza:
#5 Szerintem arra gondolhatott, hogy "olvasgatsd".....
7/7 anonim válasza:
Ne bízz bennük! A sátán megtestesülései, azért kerültek erre a bolygóra, hogy a gyámoltalan egyszerű férfiakat belecsábítsák a rosszba! Rafinált lények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!