Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érdemes kezelni a trollok...

Hogy érdemes kezelni a trollokat a neten?

Figyelt kérdés

A rosszindulatúakra értem, nem a "vicces" trollokra. Próbáltam felülkerekedni egy vitában, de úgy is elérte a célját és felidegesített.

Mivel lehet a legjobban visszavágni ezeknek? Ha nem "védem meg magam", akkor úgy érzem, hogy alulmaradok.

2022. szept. 30. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tiltani őket a fszba
2022. szept. 30. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy dolgot lehet tenni, időben fel kell ismerni, hogy trollal vagy nehézfejűvel van dolgunk és simán csak figyelmen kívül hagyni őket.
2022. szept. 30. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tiltás, a modiknak szólni, esetleg erélyesen elbeszélgetni vele.
2022. szept. 30. 05:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Figyelmen kívül kell hagyni. Ezeknek külön élvezet ha látják hogy megbántottak, felidegesítettek, vagy (itt az oldalon) le lettek szavazva. Ha mindenki ignorálja őket, nem kapják meg amire vágynak, és talán egyszer ráunnak.
2022. szept. 30. 07:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ne etesd a trollt!" Szól az állatkerti kiírás.

Ha eteted, azaz belemész a játékába, csak tovább működteted a rendszert.

Ha simán ignorálod, ráhagyod, akkor megunja és továbbáll.

Szóval ha jön az érveivel, hogy így meg úgy, akkor elég ha mondod neki, hogy "oké" vagy "ahogy mondod" és ennyi.

Kell hozzá valamennyi önmérséklet, mert persze könnyen beszippantanak, de egy kis gyakorlással meg tudja állni az ember:D

Egy tanító dal a témában:

https://www.youtube.com/watch?v=zXcbksRn4WM&ab_channel=Geszt..

2022. szept. 30. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már elkezdesz vele vitázni, akkor ő már nyert, és rajtad röhög. Ha meg dühödten alázni kezded, az meg már egy egész endorfinlöket neki. Neki ugyanis egy pillanatra sem volt célja vitázni veled, ő azon szórakozik, hogy milyen könnyen fel tud téged húzni, meg tud vezetni, manipulálni. Ettől úgy érzi hatalma van feletted, és hízik az egója.

Szóval ahogy előttem is írták: ignorálod. Ha senki nem szól hozzá, akkor értelmét veszti, amit csinál. Esetleg lehet ellentrollkodni, és direkt rákormányozni, de az már haladó műfaj. A lényeg, hogy ha nem tud behúzni, akkor csak szánalmas vergődés lesz, amit csinál, és egy idő után megunja.

A tiltás is megoldás, de általában ő már ezt is sikernek éli meg, "a csírák nem bírtak velem, árulkodtak a modiknak, haha". Aztán ha megteheti, akkor másik reggel visszajön, hogy mutassa, mindig ő győz.

2022. szept. 30. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!