Szerintetek érdemes tanulni?
Költséges időtöltés, de ezt úgyis a szellemi igényed fogja eldönteni idővel.
Én lusta vagyok tanulni - és már a korban is benne vagyok, - ezzel együtt azt gondolom - annak a világszemléletnek az árnyékában, amit éppen megélünk, - hogy rosszat nem tehetsz azzal, ha több lábon állsz. A tudást viszont karban kell tartani időközönként, naprakészen kell tartani!
Például egy Commodore-64-es személyi számítógép ismereteivel ma már nem megy sokra az ember úgy, ahogyan egy 1970-es években felkészültnek, rátermettnek ismert orvos ismereteivel sem és a nyelvek is folyamatosan "torzulnak", újabb és újabb szlengek kerülnek a használatukba vagy halnak el bennük. Az építészeti stratégiák is folyamatosan változnak, - tehát még az sem elég, hogy "egy falat így kell felrakni" - és az nem változik!
Ez a kockázati tényező része a "felesleges" tanulásnak.
"úgyse fogom használni a tudást"
Mert örökké ezen a munkahelyen akarsz dolgozni, ahol semmi hasznosat nem csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!