Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy ne legyek bosszús ez...

Hogy ne legyek bosszús ez miatt? Tudom, hogy gyerekes dolog de mégis.../ facebook, like/

Figyelt kérdés
Középkorú nő vagyok. Nem az internet és a Facebook az életem. Valamikor napokig sem nézek be. Az ismeroseim születésnapját számon tartom, vegigfuttatom a hirfolyamot, ami tetszik lajkolom. Én magam ritkán -egy évben talán kétszer- teszek ki valamit. Ami úgy megfog. Egy tájkép, cukiság, földrajzi érdekesség. Tehát nem megoszto dolgok. Tegnap volt ilyen. Aztán nem is gondoltam rá. Most beleneztem a fb-ba, látom egy db tetszik like sem jött rá. De a többi régebbi kepemre is legfeljebb 4, 5. Ami tökéletesen elég is nekem. Kb. 170 fb. ismerősöm van. Sosem érdekeltek különösebben a tetszikelesek de ez azért bosszant. Jogos hogy nincs ettől túl jó kedvem?
2022. szept. 29. 00:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Úgy néz ki, hogy mostantól jobban fog érdekelni.

Valahogy mégiscsak errefelé fordultak a dolgok. Ha már egy kérdést is képes voltál kiírni róla...

2022. szept. 29. 00:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Furi, hogy senkinek sem tetszik. Meg az is, hogy az eddigi képeim 1 év alatt 2- is alig kaptak lajkot. Én tényleg nem vagyok egy like vadász de azért ezt kudarckent elem meg.
2022. szept. 29. 01:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem kínos a nővérem egyszer egy popsi "párbajt" vesztett el így lajk csatában, na az eléggé kikészítette:)
2022. szept. 29. 01:22
 4/16 A kérdező kommentje:
Ennyire népszerűtlen lennék vagy meg sem jelenik masok közösségi oldalán?
2022. szept. 29. 01:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Megjelenik, csak lehet olyat osztasz meg ami mást annyira nem érdekel. Posztólj magadról jó képeket, szerintem több lájkot fogsz kapni.
2022. szept. 29. 01:33
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Én régebben több dolgot tettem ki, magamról, képeket, vagy élményeket , megosztottam dolgokat. Nekem is fontos volt régen a like szám. Aztán így pár éve, kb két évente rakok új profil képet azért, meg néha osztok

Meg valamit, aminek van értelme . Azóta megcsappant a like. A profil képemen valamiért növekszik, de a többin nem, sőt. Nekem azért van kb 700 ismerős, de ezt jól lefaragtam, tehát legalább minddel váltottam 1-2 mondatot. Meg azért sok helyen dolgoztam / tanultam, így össze jött ennyi. Néha engem is zavar , mert látom más ismeroseim mennyit kapnak egy konstans hülyeségre, vagy egy minőségtelen fotóra. De ez is egyre kevésbé bánt :) Van párom, egy pár jó barátom, a többiek véleménye meg egyre kevésbé érdekel :) Elvagyok a magam kis “körében”, azokkal, akik tényleg ismernek . Felesleges másoknak tetszeni, semmi értelme. Szerintem te se akarsz, csak most valamiért zavar. El fog múlni :)

2022. szept. 29. 01:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy X meg Y sportot űznek belőle, hogy X 220-at, Y meg "csak" 218-at kapott. Hanem, hogy 0, azaz egy sem. Meg mondom az eddigieket is max. 4, 5. Miért?
2022. szept. 29. 01:37
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Édes Jézus!40 évesen ennyi aggyal!
2022. szept. 29. 01:40
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Uncsi dolgokat nem lájkolnak. Egy tájkép, amihez semmi közöd, nem mozgatja meg az embereket.
2022. szept. 29. 01:43
 10/16 anonim ***** válasza:
57%
Hovà tartunk, de komolyan...Az emberek like-okban mèrik magukat. Èbredjetek màr, a vilàg nem a facebookon van!
2022. szept. 29. 02:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!