Hogy ne legyek bosszús ez miatt? Tudom, hogy gyerekes dolog de mégis.../ facebook, like/
Úgy néz ki, hogy mostantól jobban fog érdekelni.
Valahogy mégiscsak errefelé fordultak a dolgok. Ha már egy kérdést is képes voltál kiírni róla...
Én régebben több dolgot tettem ki, magamról, képeket, vagy élményeket , megosztottam dolgokat. Nekem is fontos volt régen a like szám. Aztán így pár éve, kb két évente rakok új profil képet azért, meg néha osztok
Meg valamit, aminek van értelme . Azóta megcsappant a like. A profil képemen valamiért növekszik, de a többin nem, sőt. Nekem azért van kb 700 ismerős, de ezt jól lefaragtam, tehát legalább minddel váltottam 1-2 mondatot. Meg azért sok helyen dolgoztam / tanultam, így össze jött ennyi. Néha engem is zavar , mert látom más ismeroseim mennyit kapnak egy konstans hülyeségre, vagy egy minőségtelen fotóra. De ez is egyre kevésbé bánt :) Van párom, egy pár jó barátom, a többiek véleménye meg egyre kevésbé érdekel :) Elvagyok a magam kis “körében”, azokkal, akik tényleg ismernek . Felesleges másoknak tetszeni, semmi értelme. Szerintem te se akarsz, csak most valamiért zavar. El fog múlni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!