Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért élsz? Mi az életed célja?

Miért élsz? Mi az életed célja?

Figyelt kérdés

#Élet, életcél, motiváció
2022. szept. 27. 19:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Célom hogy valami maradandót alkossak az életben
2022. szept. 27. 19:10
 2/15 Hans Pötterman ***** válasza:
32%
Na ez az a kérdés,amibe jobb,ha senki bele se gondol. Valójában semminek,a létezésünknek sincs konkrét értelme. Ebből adódóan semminek ,amit teszünk. Legjobb amit tehetsz,hogy élvezed a saját belátásaid szerint ha már itt vagy,sose tudni mikor jön a vég. Lehet ezt csűrni-csavarni 100féleképpen,de a vêgeredmény ugyanaz. Sok sok kérdőjel.
2022. szept. 27. 19:11
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Hogy megváltoztassam a világot. Jó persze ez így macerás. Elég ezt az országot először. Jobbá kell tenni. Gazdag akarok lenni, hogy olyan szervezeteket tudjak létrehozni amivel ez lehetséges. Nem mondok konkrétat mert saját ötletek és én akarom őket létrehozni.
2022. szept. 27. 19:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Felépíteni egy saját vállalkozást, megszabadulni a 8-17 tartó rabszolga élettől, összeköltözni a párommal, megvenni egy kis modern házat vidéken, megszabadulni a hétfő utálattól, több időt tölteni a párommal. Megtanulni normálisan angolul és még 1 nyelven. Egészségesen élni, amennyire lehetséges. Mindezt 40 éves koromig elérni.. sorrend változhat, be nem tervezett események természetesen újratervezést igényelnek.
2022. szept. 27. 19:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmiért. Egy csapdába esett lélek vagyok akit ebbe a tökéletlen, kegyetlen, hamis, csúnya mátrixba, erre a bolygóra kényszerített a démiurgosz és szolgái.
2022. szept. 27. 19:16
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
Hogy jobb emberré váljak.
2022. szept. 27. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kijavítsam a hibàimat, és jobbà tegyem a karmàm. Nagyon sok szart hoztam magammal. Jó lenne felállni, de nem igazán megy egyelőre.

Másik célom az, hogy olyat alkossak, amit még soha senki, vannak is rá terveim, csak alig az életem egy zsàkutca nem lehet megcsinálni.

2022. szept. 27. 20:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért élek. Szeretnék végre aa jelenlegi munkahelyemről lelépni, de totál nem megy. Ez lenne a legfőbb célom. De addig a munkám a célom.
2022. szept. 27. 20:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
2022. szept. 27. 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:
70%
Emberekkel kicseszni. Legjobb.
2022. szept. 27. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!