Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme az osztály találkoz...

Mi értelme az osztály találkozóknak?

Figyelt kérdés
Akiket kedvelek kölcsönösen a volt osztálytársak közül, velük úgyis tartom valamilyen szinten a kapcsolatot. Akivel meg semmilyen viszonyban nem vagyok, azzal 5 évente miért jópofizzak? Mi a véleményetek erről?
2022. szept. 27. 13:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10%

Én nem tartom a kapcsolatot a volt osztálytársaimmal. De érdekel, hogy mi van velük. Nem kedveltem mindet, sőt, van akit kimondottan rühelltem. De azóta eltelt egy csomó idő, én is felnőttem, ők is.

Legutóbb sem ovlt semmilyen f*szméregetés, egyszerűen újraismerkedtünk egymással, jó volt őket látni. Még azokat is, akiket utáltam.

De aki nem akar elmenni, az ne menjen. Ennyi. Annak, hogy görcöslj meg régi sérelmeket hozz fel, nincs értelme. Ha azóta nem sikerült túllépned a sérelmeken, akkor javaslom pszichológus felkeresését, mert ez erős megrekedésre utal.

2022. szept. 27. 14:17
 12/23 A kérdező kommentje:
Nálunk ballagáson a búcsúztatón a lányok 90%-a sírdogált meghatottságában. Viszont pár év múlva volt köztük olyan, aki már az utcán nem is akart megismerni, vagy nem jelölt vissza face-n. Szerintem is képmutatás. Én rendesen megkönnyebbültem, amikor végre leérettségiztem és elhagyhattam azt a sulit. Pedig mindig azt mondják addig könnyű az életünk, míg tanulhatunk. Nos, az én életem azóta könnyebb lett, pl olyan téren, hogy a délutánjaimat nem kell elcseszni a másnapra való készüléssel, meg nem kell elviselnem számomra visszataszító embereket.
2022. szept. 27. 14:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Itt gyk-n mindenki pszichológushoz akar küldeni mindenkit. Azt gondoljátok a pszichológusok valami felsőbbrendű, mindent tudó lények? Én egyszer jártam kamaszként egy ilyen embernél, mindenben olyan választ adtam neki, amit hallani szeretett volna, aztán kész. Úgy lehet átkúrni az agyukat, ahogy akarjuk. Majd biztos egy tök idegen ember fél óra beszélgetés után átlátja az életemet, a gondolataimat. Arról nem is beszélve, hogy kb ők a legbetegebb emberek sok esetben.
2022. szept. 27. 14:21
 14/23 Metionin ***** válasza:
62%
Semmi. Akivel az ember tartani akarja a kapcsolatot, azzal tartja találkozók nélkül is. Akivel meg nem, azzal minek találkozzon? Anno egy osztályba is azokkal jártunk, akiket a gép dobott, nem feltétlenül kíváncsi rájuk az ember iskolán kívül, pláne végzés után. Az meg, hogy egyébként is arról szólna az egész, hogy a kipipált társadalmi bevásárlólistájukat lobogtatják, külön ellenszenvessé teszi az egészet (és a 99%-ban ez történik).
2022. szept. 27. 14:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Ja, pl gyereket kell csinálni, hogy jó szemmel tekintesenek ránk a szüleink, nagyüleink, a munkatársak, a szomszéd Gizike néni és Béla bácsi. Majd osztálytalin képeket mutogatni a kis Szandikáról és Dzsesszikáról, aki még az első házasságunkból született és az új házassági fotókat mutogatni az új házastársunkkal a háttérben a nagy 20 millás BMV-vel.
2022. szept. 27. 14:58
 16/23 anonim ***** válasza:
22%

13, mert szerinted az egészséges, ha 10-20 évvel későb bmég mindig utálatot érez valaki a másik iránt? Hát kvára nem.

Az, hogy átvered az orvost az a te dolgod. Én nem lennék rá büszke, hisz csak a saját hülyeségedről teszel tanúbizonyságot. Az orvosnak nem kötelessége, hogy segítsen rajtad, ha te nem akarod. Konkrétan akár hagyhat is meghalni, ha te nem akarod, hogy meggyógyulj.

2022. szept. 27. 15:07
 17/23 anonim ***** válasza:
71%
16, a pszichológus nem orvos.
2022. szept. 27. 15:36
 18/23 A kérdező kommentje:

16-os beleéled magad a nagyokos tanácsaidba. Ha egyszer régen utáltam valakit, vagy valakiket, akkor mi a jó fenéért szeretném meg őket több év múlva úgy, hogy nem is találkoztunk azóta? Miért is kéne velük jópofizni?

Na itt is van a szitu. Megyek a pszichológushoz. Mondom neki: "Jó napot kívánok! Én egy szociopata állat vagyok, mert nem mentem el az osztály találkozóra, mert ugyanúgy utálok ott bizonyos embereket, mint régen. Segítsen uram, kérem írjon ki gyógyszereket is és ha lehet akkor hipnózissal vigyen vissza előző életembe, hogy feltárjuk természetemnek seggnyaló hiányosságait!"

2022. szept. 27. 15:44
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Egy szóval sem írtam, hogy szeretned kéne őket, vagy jópofizni.

De azért elég segghülye lehetsz, ha egy ilyen semmire így elkezdesz arcoskodni:D

2022. szept. 27. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
27%
Engem a buli része nem érdekel (sosem voltam bulizós). A dumaparti része sem izgat (mivel volt olyan, akivel 4 éven keresztül két mondatot nem váltottam), miért most kezdenék beszélgetni velük. Az infó (pletyi) része sem izgat, (de arról amúgy is beszámol a barátnőm, aki viszont ki nem hagyná az oszttalit).
2022. szept. 27. 19:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!