Mi a véleményetek a Barnus névről?
Figyelt kérdés
Nem a Barnabásra gondolok, hanem kifejezetten a Barnus becézésre.2022. szept. 26. 00:48
2/25 anonim válasza:
Én egy Barnust ismerek, a rendszeres futárunk. Csuda aranyos figura, így én ezt a nevet vele kötöm össze és ezért kedvesnek találom.
4/25 anonim válasza:
Szerintem gagyi.
Mármint kisgyerekre kedves név, hiszen becéző. De aztán Barnus felnő, ügyvédi irodát nyit, félig megkopaszodik és marathoni hosszúságú tárgyalásokat fog levezényelni.... és még mindig ő lesz a cuki Barnus.
Én inkább a Barna, vagy Barnabás nevet adnám, és otthon becézném Barnusnak. És aki nem akarja becégeztni, annak nem kell.
6/25 A kérdező kommentje:
És a Barni? Barna?
2022. szept. 26. 02:10
7/25 anonim válasza:
Bocs, de nekem a barnázás jut eszembe róla.
8/25 anonim válasza:
Szerintem aranyos név. Olyan ártani nem tudó kedves postás név.
9/25 anonim válasza:
A Barni, Barna egy fokkal jobb.
10/25 anonim válasza:
megyek nyomok egy barnust :))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!