Linett névről mi a véleményetek? Mennyire tetszik vagy épp nem tetszik?
#12 El kell, hogy keserítselek: ez egy létező név. Az egy dolog, hogy nem tetszik (nekem sem), de mi értelme van azt állítani, hogy nincs ilyen név?
Elég szomorú hogy embernek ilyen nevet adni lehet... ennyi erővel bemegyek és kérem hogy a gyerekem dicducing (random mondok valamit) neve legyen, és engedélyezik? szomorú....
ki a troll? névre választ nem írtam még hlye gyerek
#15 Nem, közel sem fogadnak el minden nevet, rendszeresen adnak ki listát a kérvényezett, de elutasított nevekről. Viszont a Linett egy nemzetközileg létező név, nem pejoratív jelentésű és a többi kritériumnak is megfelel. (Ezekről itt tudhatsz meg többet: [link] )
A 13-as válaszomban linkelt listáról kapásból 150 nevet ki tudnék választani, ami sokkal-sokkal rosszabb a Linettnél, és ezek még csak a női nevek, úgyhogy szerintem ezen pont nem érdemes fennakadni. Mint írtam, nekem sem igazán tetszik, szerintem is idegen hangzású, de nem hangzik annyira rosszul. Valaki már írta, hogy a vége miatt kicsit az Anettre hasonlít, a "Li-" az elején meg csomó más lánynévre... Úgyhogy én annyira nem kapnám fel a fejem, ha valaki így mutatkozna be, és csúnyának sem tartanám a nevét, egyszerűen nem az én ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!