Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Linett névről mi a véleményete...

Linett névről mi a véleményetek? Mennyire tetszik vagy épp nem tetszik?

Figyelt kérdés
És mire asszociáltok róla, mi jut róla eszetekbe ha meghalljátok ezt a nevet?

2022. szept. 23. 23:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy olyan fura. Női kozmetikumoknak, tisztítószereknek, intim cuccoknak tudok elképzelni ilyen nevet.
2022. szept. 24. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
az hogy nincs ilyen név, legalábbis ember biztos nem! ha macska nevet szeretnél ott van a cirmi meg foltos meg ilyenek... de macsek névnek perfect
2022. okt. 11. 18:52
 13/17 anonim ***** válasza:

#12 El kell, hogy keserítselek: ez egy létező név. Az egy dolog, hogy nem tetszik (nekem sem), de mi értelme van azt állítani, hogy nincs ilyen név?

[link]

2022. okt. 11. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Csak troll. Minden nevekkel kapcsolatos kérdésnél beírja valaki ezt az állatneves dolgot. Mintha nem lehetne bármilyen nevet adni egy állatnak. Ismerek Sanyi nevű kutyát meg Anna nevű macskát…
2022. okt. 11. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Elég szomorú hogy embernek ilyen nevet adni lehet... ennyi erővel bemegyek és kérem hogy a gyerekem dicducing (random mondok valamit) neve legyen, és engedélyezik? szomorú....

ki a troll? névre választ nem írtam még hlye gyerek

2022. okt. 12. 09:22
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 Nem, közel sem fogadnak el minden nevet, rendszeresen adnak ki listát a kérvényezett, de elutasított nevekről. Viszont a Linett egy nemzetközileg létező név, nem pejoratív jelentésű és a többi kritériumnak is megfelel. (Ezekről itt tudhatsz meg többet: [link] )

A 13-as válaszomban linkelt listáról kapásból 150 nevet ki tudnék választani, ami sokkal-sokkal rosszabb a Linettnél, és ezek még csak a női nevek, úgyhogy szerintem ezen pont nem érdemes fennakadni. Mint írtam, nekem sem igazán tetszik, szerintem is idegen hangzású, de nem hangzik annyira rosszul. Valaki már írta, hogy a vége miatt kicsit az Anettre hasonlít, a "Li-" az elején meg csomó más lánynévre... Úgyhogy én annyira nem kapnám fel a fejem, ha valaki így mutatkozna be, és csúnyának sem tartanám a nevét, egyszerűen nem az én ízlésem.

2022. okt. 12. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Csomó kislány neve szokatlan az idősebbeknek, de majd felnőnek és lesz Linett doktornéni meg Mili ügyvédnő meg Mici üzletkötőasszony. Most ezek a nevek vannak. Az ovis gyerekeknek lehet az lenne fura ha oda járna egy Edit nevű gyerek. A harmadik Léna már nem fura.
2022. okt. 13. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!