Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Költenél hobbira 160 ezer...

Költenél hobbira 160 ezer forintot, ha csak ennyi az összes félretett pénzed?

Figyelt kérdés

Ha kb. 2 millió forint az összes pénzem, akkor belefér szerintetek egy ekkora kiadás?

Olyasmire, ami ugye nem létfontosságú.

Egyáltalán ezt el lehet így dönteni puszta számok alapján?

25/F

2022. szept. 22. 17:09
1 2
 11/15 Joe001 ***** válasza:
60%

Költöttem hobbira , többek között fényképezőre , és airsoftra is 🙂

Nem bántam meg egyiket se.

Airsoftra kb 3 év alatt több mint 400 ezret költöttem , nem voltam soha eleresztve anyagilag , sőt.

De pl az airsoft olyan élményeket adott , amit nem hiszem hogy csak úgy át él valaki.

Pl amikor 300 an vagytok egy több napos játékon , ebben éjjeli játék is van , erdőben , vagy akár egy rohadt nagy elhagyatott gyár területén, katonai teherautók , egyéb járművek ,mindenki beöltözve különböző loadout szerint ...

Füst bombák, fény gránátok , és rengeteg sok más.

Persze ehhez kicsit komolyabban kell venni a dolgot, nem csak otthon a kertben puttyogtatni 😃

De ilyen élményekért simán megéri 🙂

2022. szept. 23. 12:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Persze, megértem. Ha lenne kivel, sikerülne bekerülni egy ilyen remek társaságba, akkor elkezdeném szívesen. Nálunk csak egy kicsi helyi airsoftos csapat van, de már alig él a dolog. Így annyi pénzt meg nem szeretnék belerakni, űzök más hobbit.
2022. szept. 23. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok. Annyival módosítanám a mondanivalómat, hogy HOBBIRA és ÉLMÉNYEKRE ésszerű kereteken belül bármennyit költenék, viszont HÜLYESÉGRE nem.

Nyilván relatív mi a hülyeség, de ha valamiről előre tudom, hogy semmi élményt nem fog adni azt nem veszem meg.

2022. szept. 23. 15:10
 14/15 Joe001 ***** válasza:

Saját példa:

Már jó ideje nézegettem az airsoft dolgokat , de úgy gondoltam , nem tudnám hol használni , olyan sok pénzem se nincs rá stb , így maradt minden történés nélkül , amíg egyik ismerősöm 8 évvel ezelőtt feldobta a kérdést, ki lenne benne az airsoftban.

Persze kaptam az alkalmon...🙂

Kezdetben 4 en voltunk , és egy gázos Glock pisztoly replikával kezdtem .

Nem volt 70 km és körzetben egy csapat sem , és pálya sem .

Az első játékra 210 km t utaztunk .

Idővel csatlakoztak új tagok , volt amikor több mint 20 tag volt .

Mára kialakult az a stabil 8-10 tag , akik évek óta részt vesznek a jatékokon.

Hivatalosan bejelentett klub vagyunk ,és ahhoz képest , hogy hol kezdtük , országosan elismernek bennünket.

Azt hozzá teszem , hogy Szerbiában élek, és így első magyar csapat ként nem volt könnyű ezt véghez vinni.

Ezzel azt akarom mondani , hogy bármilyen hobbit is választasz , abban hinni kell , mert ha a hozzáállásod olyan , hogy nem is tudod akarod e , akkor inkább várj addig , amíg nem lesz egy olyan dolog amire azért költöd a pénzt mert igazán akarod 🙂

2022. szept. 23. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdekes telünk lesz, lehet, hogy hasznos gyakorolgatni ezt a "soft skillt" is...
2022. szept. 25. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!