Ha buliba készülsz, miket eszel, iszol előtte, hogy ne a buliban jöjjön rád a kiválasztás (kaki, pisi, puki)?
Elolvastam, még nagyobb a baj a fejedben.
Részletezhetném és magyarázhatnám a hozzászólásaid-mondataid során, de nem értenéd meg egy részét és amúgy is önigazolnád magadat, így sok értelme nem lenne.
Tisztelt Kérdező!
Én a nyár elején két alkalommal jó hangosat durrantottam a fenekemen keresztül - nő létemre (hivatali helyiség, egyszer munkahelyi kiküldetésben!) A másik esetben altemplom környékén. Urnát mentem meglátogatni.
Akkor estem komolyabban kétségbe, amikor azt érzékeltem, hogy az urnahasadékok környékén kidugta a fejét egy férfi, hogy mi volt ez a hang, de mégsem szólt hozzám, hogy "halkabban"!
Bulizás viszonylag jó régen volt, de egy férfi ismerősöm közelében pl. számtalan esetben kínosan feszengtem, hogy pukkantsak-e - nyilván visszatartottam, akármilyen kényelmetlen volt. (2021. augusztustól, kb. 2022. februárig.)
A mai napon déltájban jön hozzám egy régebbi férfi ismerősöm (véletlenül nálam felejtette a csavarhúzóját, amikor legutóbb szerelte a háztartási gépeimet.) Remélhetőleg semmilyen "baleset" nem történik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!