Miért karcolják össze a futárok a liftet?
Figyelt kérdés
A társasházban ahol lakom futárok három helyre is belekarcolták a lakásunk számát a lift belsejébe, mellette egy nagy áthúzott nullával. Feltételezem keveselték vagy hiányolták a borravalót, de így is több dolog nem világos:
- A frusztrációjuk levezetésén túl mit érnek el ezzel? Mindig a lift előtt várom a futárt, nincs ideje beleköpni a kajába amíg felér.
- Ételfutároknak *mindig* adok borravalót a foodpandán vagy wolton keresztül. Akkor miért karcolják tele a liftet? Keveslik? Vagy csak a kp borravaló számít?
Szerintem ritka nagy prosztó dolog ez a részükről, de külön bosszantó, hogy még azt sem tudom, hogy mit vétettem a szemükben. Sajnos nincs kamera a liftben, hogy következménye lehessen.
2022. szept. 21. 11:54
11/13 anonim válasza:
A rongálás miatt a ház akár kártérítést is kérhetne, a lift nem a te tulajdonod, hanem közös tulajdon, mindegy, hogy mit firkálnak. Nincs kamera, ahol visszanézhetnék?
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs kamera, teljesen esélytelennek érződik bárkit felelősségre vonni.
2022. szept. 21. 17:37
13/13 anonim válasza:
De azért az is elég életszerűtlen hogy a futároknak ilyesmire van ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!