Tapasztalt Robogósoktól kérdezem.Hogyan kell leszerelni,a hátsó lábsztendert ? Van oldal sztendere is.Amikor tolom hallatszik,hogy karcolja a betont.Elég nekem,ha csak oldalsztender van rajta.Könnyű leszerelni ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 08:48
1/6 anonim válasza:
Basszus , ezt nem komolyan kérdezed!!!!
Hát mutatja milyen csavarral felfogatva és azt kell leszedni.
2/6 anonim válasza:
az én motorjaimon egy nagy csavar fogta
3/6 anonim válasza:
Jajj, nehogy hozzá kezdj mert még a hengert veszed le véletlenül.
Vidd el szervizbe .
4/6 anonim válasza:
Hátsó lábsztender alatt szerintem te a középsztendert érted. Nem normális, hogy leér tolás közben a földre. Nem húzza vissza a rugó ezek szerint. Nem javaslom a leszerelését, sokkal stabilabban tartja a motort, mint az oldalkitámasztó. Tegyél fel róla képet, videót és akkor tudunk segíteni.
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg eltört a rugója, vagy elhagytad. Én ideiglenesen felkötném és később megjavítanám.🤷♂️
6/6 A kérdező kommentje:
4# Válaszoló,az a baj,hogy estem is vele.Ha arra a szenderre van állítva,majdnem eldől a motor :-( Kicsit erőseben meglökné az ember akkor el is borulna.Apám meg tudná javítani,de ő 70éves könnyen megfázik.Azt mondta nekem,hogy ˝fiam kint dolgoznék 20percet,akár tüdőgyulladást is kaphatok ami elvisz...˝De közben meg üldözne innen el,hogy menjek dolgozni...Na de mivel...Ha áru feltöltő lennék,nem tudnék hazajönni,mert az utolsó vonat fél nyolckor jön...
2022. jan. 26. 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!