Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kiiktathatom az oldalsztender...

Kiiktathatom az oldalsztender tiltását?

Figyelt kérdés
Ha oldalsztenderre teszem a robogómat, leáll, illetve nem is indítható úgy. Ez engem zavar, ki szeretném iktatni. Van ennek valami reális veszélye? Miért nem indítható úgy a motor? Nem karburátoros, hanem injektoros, vagyis nem számít, hogy ferdén áll a gép. Meg sem tud mozdulni, mert kitett sztendernél behúz a hátsó fék. Egyszerűen rövidre zárom a sztender kapcsolót és kész. S így oldalsztenderen is tudom járatni, melegíteni.

2020. okt. 26. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy biztonsági dolog. Arra van, hogy ne indulj el úgy, hogy az oldalsztender lent van, mert az első balra fordulónál elesnél.

Kiiktatható, ha van hozzá megfelelő elektronikai ismereted.

2020. okt. 26. 11:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi igazad van, erre nem is gondoltam, hogy a balkanyar miatt van. De a motorom olyan, hogy kitett sztenderrel befog a hátsó fék, vagyis itt nem reális, hogy elinduljak úgy. Vagyis akkor kiiktatom ma.
2020. okt. 26. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még jobban fog zavarni, ha egy balos kanyar előtt lenyílik, vagy figyelmetlenségböl így indulsz vele.
2020. okt. 26. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljes mértékben a te döntésed. Csak ezt soha ne felejtsd el közölni azzal akinek odaadod vagy eladod a jövőben.
2020. okt. 26. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Eladáskor természetesen visszaállítom a gyári állapotot. :)
2020. okt. 26. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyu, ne buzeráld!

Lehet azt közép sztenderen is melegíteni.

Attól nem leszel vagányabb "profi motoros", hogy oldalsztenderen is pöfög.

2020. okt. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!