Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt el lehet érni valahogy,...

Azt el lehet érni valahogy, hogy soha ne legyél szerelmes senkibe? Vagy ha ilyent nem lehet, akkor arra van valami megoldás, hogy ha szerelmes is leszel, de hamar elfelejtsd az adott személyt, és ne akarj együtt lenni vele?

Figyelt kérdés

#Szerelem ellen
2022. szept. 21. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Személyfüggő. Én (28 éves nőként) szeretnék legalább egyszer tényleg szerelmes lenni, de még soha nem éreztem ezt. Akkor sem, amikor volt társam.

Az érzelmeidet nem tudod befolyásolni, de ha meg is próbálod, csak rosszabbul jársz.

2022. szept. 21. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha férfi vagy, akkor igen könnyen megoldható, hogy egy életre kiábrándulj a nőkből.

Mindössze annyit kell tenned, hogy néha nézzed meg egy-egy nyilvános női wc-nek az állapotát...

2022. szept. 21. 17:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félreértettek itt páran. Nem egy adott emberből akarok kiszeretni, hanem itt arról van szó, hogy én még sosem voltam szerelmes, és nem is szeretnék az lenni. A kérdésem arra vonatkozott, hogy van-e valami mód arra, hogy ezt továbbra is elkerüljem nagy ívben. Ha pedig erre nincs mód, akkor hogyan tudnám nem átadni magam az érzésnek, ellenállni neki? Amúgy meg nő vagyok.
2022. szept. 21. 19:10
 14/14 anonim ***** válasza:
31%

"arra van valami megoldás, hogy ha szerelmes is leszel, de hamar elfelejtsd az adott személyt"

Erre minden nő képes, ha megismer egy még gazdagabb pasast.

2022. szept. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!