Azt el lehet érni valahogy, hogy soha ne legyél szerelmes senkibe? Vagy ha ilyent nem lehet, akkor arra van valami megoldás, hogy ha szerelmes is leszel, de hamar elfelejtsd az adott személyt, és ne akarj együtt lenni vele?
Ezt kiégésnek hívják.
Ez lehet tudatosan érni.. csakhát minek? Érzelmek nélkül nem annyi értelme van a létednek mint eg ykonyhai robotgépnek. Teljesíti a rábízott feladatot, de a praktikai hiányán kívül senkinek nem fog hiányozni, ha eltűnik, nomeg könnyen helyettesíthető.
Nem rég vetettem véget életem első szerelmének, amit eleinte nagyon nehezen viseltem. (Pedig teljesen egyoldalú dolog volt a részemről, így túl jónak sem volt mondható a kapcsolat)
Nekem az segített, hogy vissza gondoltam, milyen jó élményeket éltünk át együtt és hogy ezek később milyen jó emlékek lesznek, tehát nem feleslegesen voltam szerelmes. Mondjuk nekem a mai napig egy rossz gondolatom nincs felé, szóval barátomként tekintek rá, ha már mennyi mindent átéltünk együtt, csak elmúltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!