Hány szerelmed/kiszemelted volt eddig és hogyan végződtek?
Kiszemeltem volt egy pár
De nem tudnám megmondani szám szerint
Talán 10 körül van akiket konkrétan kinéztem magamnak
De csak szexre akartam őket
Mindegyikkel az is volt, szóval "megkaptam " őket "csúnyán " fogalmazva
2 szerelmem volt
De őket nem néztem ki magamnak
Őket véletlenül ismertem meg és alakult ki a szerelem
29/N
Nagyjából 5-6 ember volt aki tetszett, vagy szimpatikusnak találtam az évek során, szerelem pedig nulla. Annyira sosem kerültem közel egyik illetőhöz sem hogy ténylegesen bele is szeressek, nem lett egyikből se semmi:)
20/L
Kiszemeltem volt vagy ezer, komolyabb kapcsolatom kettő volt, abból is inkább az egyiket emelném ki, mert vele költöztem össze, de aztán szétmentünk. Volt egy laza kapcsolatom is, meg volt 1-2 kalandom/tényleg nem több/.
Szerelmem kettő volt, az egyik homoszexuális volt, szóval nem jött össze, a másik meg részben jött össze, de rövid időn belül dobott. Indokot nem kaptam. Rejtély mai napig.
Huh kiszemeltem nagyon sok volt már, viszont szerelmem csak egy, aminek épp a napokban lett vége, mert sajnos a másik fél semmit érzett irántam.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!