Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbb ember miért lesz...

A legtöbb ember miért lesz iszonyú ápolatlan idős korára?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy már a 60-as korosztálynál is mintha nem vennék észre, hogy rohad a körmük, a foguk, a bőrük. Mintha nem vennék észre, vagy nem érdekelné őket.

Rettentően sajnálom szegényeket, de közben zavaró is, mert nem tudom elképzelni, hogy esetleg én is egyszer olyan öreg bácsi leszek, aki úgy kel föl minden nap, hogy nem érdekli a rothadó foga, vagy az, hogy a körme már sötétbarna.

2022. szept. 15. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert ismerkedni már úgysem fog, az asszony meg elfogadja olyannak, amilyen és mellette marad.
2022. szept. 15. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy ha belenéznek a tükörbe a fürdőszobába akkor nem látják, hogy az orrukból több centi szőr lóg már ki? Vagy a szemöldökük belemegy a szemgolyólyukba? Egy ollóval egy pillanat lenne az egész és mégse vágják le. Egyszerűen úgy hagyják. Lehet idős divat vagy kitudja. Én nem tudom elképzelni magamról, hogy úgy hagyjam nőni. Lehet 80 éves leszek és már nem érdekel semmi, de magamra mindig figyelni fogok. Amit lehet kihozzam magamból...
2022. szept. 15. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Részben az érdektelenség, részben manikahiány miatt, akik átélték a háborús időszakokat, azoknál ilyenkor előjön a múlt, így az igénytelenség; lehet még demencia miatt is pl.
2022. szept. 15. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
1: az addig oké, érthető, de már csak saját maguk miatt is "illene". Legalábbis engem 19/F létemre iszonyúan irritál, ha valami nem oké a testemen, főleg látható helyen. Szégyenkezem miatta.
2022. szept. 16. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!