Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nőknek eleinte valóban csak...

A nőknek eleinte valóban csak a határozottság számít?

Figyelt kérdés

Rám mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy határozott vagyok a nőkkel kapcsolatban. Viszont minden más tulajdonságnak, amit a nők felsorolnak, amikor az ideális férfiről kérdik őket, én vagyok a mintapéldánya.

Ismerem a nőket annyira, hogy tudjam, hogy általánosságban maguk sem tudják, hogy mit akarnak, így amikor felsorolják az ideális férfi tulajdonságokat, ha csak tudat alatt is, de hazudnak.

Ha nem így lenne, akkor miért van az, hogy papíron én vagyok a tökéletes férfi, de egy nálam határozottabban viselkedő, nyomulósabb srác bármikor elviszi előlem a nőt, akkor is, ha ezeknek a nők által megjelölt ideális tulajdonságoknak a felével sem rendelkezik?

2022. szept. 12. 16:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%

Mondom, hogy el vagy szállva magadtól, de felvilágosítalak, van párom.

2022. szept. 12. 18:03
 22/26 A kérdező kommentje:
#20 Kérdezd az ismerőseimet, nem kell nekem hinni. 😆
2022. szept. 12. 18:04
 23/26 A kérdező kommentje:
#21 Ennek örülök, nekem sajnos nincs. És nem vagyok ellszálva magamtól. Nem tudsz rólam semmit.
2022. szept. 12. 18:05
 24/26 anonim ***** válasza:
43%
Valszeg tulertekeled a tobbi tulajdonsagod 😀 Ha meg tegyuk fel meg is kozelited a leirtakat, akkor is tudni kell magad eladni, bevagodni. Irasod alapjan merev vagy, vagy kozepkoru. Korosztalyonkent is valtozik a prioritas
2022. szept. 13. 16:14
 25/26 anonim ***** válasza:

A határozottság önbizalmat sugároz, az önbizalom pedig önszeretet. És csak az élet egy párkapcsolatra, azt tud igazán szeretni, aki először önmagát szereti. Egy ilyen ember egészséget és biztonságot sugároz. Aki pedig folyton vacillál, bizonytalankodik, arról automatikusan olyan érzés árad, hogy el van veszve, nincs rendben valami vele.

A hetero nők pedig általánosságban véve nagyon szeretik a dominánsabb férfiakat. Azért, mert ők megvédik őket, kiállnak értük, biztonságérzetet adnak stb. Egy bizonytalan férfi pedig sosem adja meg ezt a domináns érzést.

Aztán ritkaság, de létezik, hogy vannak olyan nők, akik szeretik ledominálni a férfit. Te, mint határozatlan férfi ilyen típusú nőnek fogsz bejönni.

Ha ez nem tetszik, akkor sürgősen össze kéne szedned magad és gyakorolni a magabiztosságot.

Plusz a közvélemény is azon van, hogy egy magabiztos ember 1000x vonzóbb, mint egy visszahúzódó kis nyámnyila. Legyen szó nőről vagy férfiról. Úgyhogy, ha van egy csúnyább, de magabiztosabb ember meg egy nagyon szép viszont bizonytalan, akkor 90%-ban a csúnyábbik lesz vonzó az embereknek.

2022. szept. 18. 23:30
 26/26 anonim ***** válasza:

25-ös vagyok:

Még annyi, hogy lehet akármilyen szuper személyiséged és tulajdonságaid, ha ez az alapkő (határozottság, magabiztosság) nincs meg. Ugyanis erre épül minden. Mert pl. a határozatlanságodból adódóan lehet, hogy nem tudod úgy igazán önmagadat adni, ezért nem is tudják megismerni az emberek a valódi énedet, így a csomó jó tulajdonságodat sem. Ahhoz is bátorság kell, hogy önmagadat merd adni. Ehhez pedig magabiztosság kell.

Vannak erre külön specializált személyiségfejlesztők, a neten cikkek, tesztek, videók, amik tudnak segíteni ebben fejlődni. Szerintem érdemes lenne ebbe beleásnod magad.

2022. szept. 18. 23:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!