A nőknek eleinte valóban csak a határozottság számít?
Rám mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy határozott vagyok a nőkkel kapcsolatban. Viszont minden más tulajdonságnak, amit a nők felsorolnak, amikor az ideális férfiről kérdik őket, én vagyok a mintapéldánya.
Ismerem a nőket annyira, hogy tudjam, hogy általánosságban maguk sem tudják, hogy mit akarnak, így amikor felsorolják az ideális férfi tulajdonságokat, ha csak tudat alatt is, de hazudnak.
Ha nem így lenne, akkor miért van az, hogy papíron én vagyok a tökéletes férfi, de egy nálam határozottabban viselkedő, nyomulósabb srác bármikor elviszi előlem a nőt, akkor is, ha ezeknek a nők által megjelölt ideális tulajdonságoknak a felével sem rendelkezik?
Ha az önkritika hiánya büntetendő lenne, te életed végéig börtönben lennél.
Amúgy meg senki sem szereti a tutyimutyi, félénk, gyenge embereket, mert az ilyenek jelenléte kellemetlen helyzetbe hoz másokat.
Teljesen mindegy hogy mi a szituáció; ha egy barátom félénk ismerősével kell megismerkednem, ha ügyet akarok intézni, és egy határozatlan kis szemkontaktuskerülő dolgozóhoz kerülök, vagy ha ne adj isten párt keresek, és a férfi akivel ismerkedek úgy viselkedik, mint egy elsős gyerek az iskola legelső napján - kínos ilyenekkel beszélni. Persze általában az ember megértő az ilyenekkel szemben, empátiát is érez feléjük, sőt, segíteni is akar nekik, de az társaságukban faraszto hosszabb ideig lenni.
Ez van, szar ügy. Felnőttként ideje összegyűjteni annyi tartást, hogy ne a remegő kis bambi jusson eszébe rólad a többi felnőttnek, ha veled beszélnek. Ha meg van valami mentális problémád ami meggátol a normális ismerkedésben, akkor menjél terápiára.
Senkinek sincs ideje/energiája/kedve egy határozatlan emberkét úgymond "felnevelni", hogy majd több hetes kitartó szelídítgetés után előjöjj a kis csigaházadból.
Azzal meg az ég világon semmit sem fogsz megoldani az életedben, ha elhordod a neten a nőket hazug, buta krváknak, akik csak tovább keserítik az életed pusztán azzal hogy nem hajlandóak felkarolni téged. Az ilyen agymenésekre vegyél inkább naplót.
A hozzád hasonló férfiaknak ideje lenne rájönni, hogy a világ NEM körülöttetek forog, és ha akartok valamit más emberektől (pláne a nőktől), akkor első sorban rajtatok múlik, hogy tesztek-e erőfeszítést érte, vagy sem. Ergo a boldogságod a te felelősséged, és a te kereszted, nem másé. Szóval ha NEKED kell egy barátnő, akkor NEKED kell elérned, hogy egy nő beszélni akarjon veled. De mit magyarázom ezt egy olyan férfinak, aki konkrétan azt hiszi magáról, hogy ő tökéletes.... Falra hányt borsó az egész.
"Ismerem a nőket annyira, hogy tudjam, hogy általánosságban maguk sem tudják, hogy mit akarnak"
Ebböl is látszik, hogy EGYÁLTALÁN NEM ISMERED A NÖKET!
Csak a te szemszögedből nem lesz igazam, mert úgy el van szállva az egód, hogy már azt se veszi észre, hogy a falnak ütközik.
Ha nemek nincs igazam, neked meg aztán pláne nincs, semmit se tudsz a nőkről és általánosságban se ismered őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!