Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha 29 évesen...

Mennyire gáz, ha 29 évesen sehol nem tartok még?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek már 1 és fél éve, de nem élek együtt a párommal. Pedig én is vágynék arra, ami más nőknek csak úgy megadatik, eljegyzés, házasság.

30 évesen pedig már cikinek érzem ezt, mert más velem hasonló- vagy egykorú már rég házasságban él, meg gyerekeik is vannak.

Sokszor belegondolok abba, hogy milyen szép dolog egy esküvő, milyen jó dolog, mikor a férfi annyira szeret, meg biztos benned, hogy veled szeretné az életét összekötni, meg hogy onnantól kezdve a férjed nevét viseled, mert összetartoztok, szerintem ezek mind csodálatos dolgok.

Meg ha már házasok vagytok, meg vannak gyerekek, kevésbé jut eszébe a férfinak is otthagyni.

Látom az exem példáját is, házasságban nem csinál semmit, míg engem meg többször is otthagyott, a feleségével nem váltak el.

2022. szept. 11. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hé hé! Nyugi! :) Semmiről nem vagy lemaradva, nem az a mérvadó, hogy az ismerőseid hogyan állnak a házasággal/gyerekekkel. Nem szabad magad másokhoz hasonlítani ebben, semmi értelme, hiszen mindenkinek akkor "kell" házasodnia, gyereket vállalnia, ha eljön annak az ideje. Az én ismerőseim közt van, aki 35 évesen szült, van, aki 24. Nincs kőbe vésve, ahogy a házasság sem. Értem, hogy vágysz ezekre, de ennyi idősen még egyáltalán nem vagy elkésve semmivel.
2022. szept. 11. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

Egy álomvilágban élsz 29 évesen..

"kevésbé jut eszébe a férfinak is otthagyni."

a 60%+ válási ráta is ezt mutatja.

Azokat is irigyeld, akik 30 évesen már elváltak és egyedül nevelik a gyerekeiket.

2022. szept. 11. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Párkapcsolatban élek már 1 és fél éve"

Nekem pedig 30 évesen nem volt senkim. Szóval nem, egyáltalán nem vagy lemaradva. Ne másokhoz hasonlítsd magad.

2022. szept. 11. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem tartottam ennyi idősen sehol. A későbbi férjemmel éltünk az én szüleimnél, mindkettőnk háta mögött egy elsietett házassággal, rosszul fizetett állással, nulla kilátással lakásra. Aztán lassacskán rendeződtek a dolgok, összeházasodtunk, kezdtünk többet keresni, lett lakás is, autó is. Gyerek nem lett, mert nem akartunk. Szóval nem késtél le semmiről. De szívből kívánom, hogy neked gyorsabban menjen, mint nekem annak idején.

N

2022. szept. 11. 21:37
 5/7 anonim válasza:
100%
Szia, én megértelek, hogy benned is megvan ez a vágy ezekre a dolgokra amit látsz a környezetedben is, szerintem ez teljesen normális. Csak akkor van probléma ha úgymond ezt nyomásnak érzed valahol és inkább emiatt szeretnéd, nem pedig a saját belső vagyaid miatt szerintem. Egyébként a pároddal beszélgettel erről? Hogy milyen érzéseid vannak vagy hogy neki mik az elképzelései erről a témáról?:)
2022. szept. 11. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Manapság nincs ilyen mint annó az őseinknél... A legapróbb probléma esetén dobják a másikat, vicc, nincs olyan kitartás mint annó... Örökkön örökké, kár is erőltetni.
2022. szept. 12. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Apósom 40 évesen vált el és 56 évesen házasodott újra, amiből 2 gyerek is született.

Soha ne mondd, hogy soha!

2022. szept. 12. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!