Mennyire gáz, ha 29 évesen sehol nem tartok még?
Párkapcsolatban élek már 1 és fél éve, de nem élek együtt a párommal. Pedig én is vágynék arra, ami más nőknek csak úgy megadatik, eljegyzés, házasság.
30 évesen pedig már cikinek érzem ezt, mert más velem hasonló- vagy egykorú már rég házasságban él, meg gyerekeik is vannak.
Sokszor belegondolok abba, hogy milyen szép dolog egy esküvő, milyen jó dolog, mikor a férfi annyira szeret, meg biztos benned, hogy veled szeretné az életét összekötni, meg hogy onnantól kezdve a férjed nevét viseled, mert összetartoztok, szerintem ezek mind csodálatos dolgok.
Meg ha már házasok vagytok, meg vannak gyerekek, kevésbé jut eszébe a férfinak is otthagyni.
Látom az exem példáját is, házasságban nem csinál semmit, míg engem meg többször is otthagyott, a feleségével nem váltak el.
Egy álomvilágban élsz 29 évesen..
"kevésbé jut eszébe a férfinak is otthagyni."
a 60%+ válási ráta is ezt mutatja.
Azokat is irigyeld, akik 30 évesen már elváltak és egyedül nevelik a gyerekeiket.
"Párkapcsolatban élek már 1 és fél éve"
Nekem pedig 30 évesen nem volt senkim. Szóval nem, egyáltalán nem vagy lemaradva. Ne másokhoz hasonlítsd magad.
Én sem tartottam ennyi idősen sehol. A későbbi férjemmel éltünk az én szüleimnél, mindkettőnk háta mögött egy elsietett házassággal, rosszul fizetett állással, nulla kilátással lakásra. Aztán lassacskán rendeződtek a dolgok, összeházasodtunk, kezdtünk többet keresni, lett lakás is, autó is. Gyerek nem lett, mert nem akartunk. Szóval nem késtél le semmiről. De szívből kívánom, hogy neked gyorsabban menjen, mint nekem annak idején.
N
Apósom 40 évesen vált el és 56 évesen házasodott újra, amiből 2 gyerek is született.
Soha ne mondd, hogy soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!