Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy oktatóm ráébresztett...

Egy oktatóm ráébresztett arra, hogy sose kaphatok meg egy olyan pasit, mint ő?

Figyelt kérdés
Alapképzésről van szó, ahol van egy oktatóm, aki kb. azokkal az értékekkel rendelkezik, amik nekem fontosak. Maga a tanárom egyébként nem az esetem ezért nem kifejezetten róla szól a kérdés, hanem a hozzá hasonló férfiakról, ugyanis pár napnyi agyalás után rájöttem arra, hogy sose lennék elég jó egy ilyen kaliberű férfinak. Őszintén fogalmam sincs, hogy mi miatt érzem ezt vagy eleve honnan jön ez az érzés, de nagyon rossz. Hogy küzdjem le?

2022. szept. 11. 20:04
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Igen, nem konkrétan az oktatómról szól a kérdés, hanem az olyan férfiakról, mint amilyen ő is. Az önbizalomhiány tuti játszik. Egyébként, ha nem szerelemről van szó, akkor szociális kapcsolatok terén olyan nagy gondjaim nincsenek, például, ha csak barátkozni kell. De a szerelem az valamiért más.
2022. szept. 13. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!