Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Segitenetek valami utos...

Segitenetek valami utos idezetet keresni amivel raebresztem a volt baratokat bizonxos dolgokra?

Figyelt kérdés
Mostanaba sok baratot elvesztettem de nem az en hibambol.Es ezert szeretnek kirni facera valami utos lehet flegma is de az legyen a lenyeg higy ok nem igazi baratok es hatha eszre veszik magukat. Ezert jo lenne ha tudnatoj segiteni. Mar szintr mindenhol megneztem de en nem talaltam semmit ami igazan jo lett volna. A lenyeg hogy hoddzabb legyen, es akit erdekel miert az irjon privatba es el meselem

#barát #sértődés #rosszidulat
2017. aug. 10. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
2017. aug. 10. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Szabó Péternek biztos van idevágó idézete, ami ráadásul motiváló is.
2017. aug. 10. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
" Az igazi barát, és ember onnan ismerszik meg, hogy a bajban is melletted áll. A többi se nem barát, se nem ember."
2017. aug. 10. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Madarat tolláról, embert kabátjáról!
2017. aug. 10. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
A hamis barát olyan, mint az árnyék: csak addig tart velünk, amíg süt a Nap.
2017. aug. 11. 22:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2017. aug. 14. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!